Publicitat

L’aparcament del davant de la Casa de la Vila centra l’Audiència pública de Valldoreix

Foto: Jordi Pascual

Dues preguntes referents a l’aparcament que es construeix al davant de la Casa de la Vila han centrat l’Audiència pública prèvia al Ple de març a l’EMD de Valldoreix. Maria Sentís, veïna de la vila, ha preguntat pels elements de les obres ja que li sobta la mida dels murs que s’han aixecat. Segons el president, Josep Puig, són murs que no quedaran tan elevats com estan actualment un cop acabades les obres. Ara l’actuació s’ha delimitat tenint en compte que una part anirà destinada a aparcament i una altra a parc infantil.

L’expresident i candidat a la presidència per Primàries, Francesc Cardoner, també ha preguntat per quins altres equipaments es faran al voltant d’aquest espai. Segons la vocal Susana Herrada, hi ha prevista l’ampliació de l’Escola de Música i l’ús polivalent del garden. La resta d’usos, però, encara estan per definir a través d’un Pla d’Equipaments que el govern assegura que vol aprovar abans d’acabar el mandat.

Cardoner també ha insistit en la no publicació de la memòria de mandat i el repartiment de l’InfoValldoreix just quan acabava el termini permès per la llei electoral. Diu que l’EMD hauria d’haver recollit tots els exemplars que no havien agafat els veïns just el dia següent del repartiment ja que s’havia entrat en el període electoral.

Bernat Gisbert, vocal de Comunicació, diu que s’han complit els terminis recomanats pels serveis tècnics municipals seguint la legislació. També ha criticat que el candidat de Primàries va recollir els exemplars de diverses botigues de la Vila, en alguns casos de males maneres. Cardoner s’ha defensat dient que no ha comès cap il·legalitat i que, de fet, el govern sí la cometia quan no va recollir els exemplars.

Finalment la presidenciable pel PSC, Susanna Casta, ha preguntat per la tramitació de la instal·lació de càmeres de seguretat i l’adquisició del dron que ha de servir per fer front als robatoris a Valldoreix. Segons el president Josep Puig, la tramitació ha començat però no se saben terminis. Caldrà fer les licitacions corresponents abans de poder instal·lar les càmeres i fer servir el dron. Diu que s’ha fet una proposta d’ubicacions que encara no ha estat validada i que segurament les càmeres s’instal·laran per fases.

Notícies relacionades