La manca d’accessibilitat d’alguns carrers centra l’Audiència pública de Valldoreix

Foto: Jordi Pascual

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El veí i exvocal Narcís Clavell ha acudit a l’Audiència pública de desembre per criticar els problemes de mobilitat que es troben les persones que van amb cadires de rodes. S’ha referit als vehicles mal aparcats que bloquegen les voreres, la manca de presència d’agents de la Policia Local a les obres d’urbanització de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer i les voreres en mal estat.

Amb aquesta queixa, s’ha ofert a reunir-se amb el govern per repassar tots els casos que ha detectat. El president, Josep Puig, ha agraït la intervenció i ha accedit a fer aquesta reunió per poder traslladar la relació de mancances al tècnic responsable. Sobre la Policia Local, Puig ha recordat que l’EMD no és competent però ha defensat que sí que té presència a la vila.

L’única altra intervenció a l’Audiència pública ha estat la de la veïna Maria Sentís, que ha criticat que un cotxe es va encastar al seu pati, una situació que s’ha trobat per segona vegada. Segons explica, les fustes de protecció que hi ha a l’aparcament del davant de la Casa de la Vila no tenen la capacitat d’aturar els cotxes que aparquen sense el fre de mà i, per això, ha demanat una solució.

En conseqüència, Puig ha demanat disculpes per la no-resposta anterior i per no haver posat un sistema de protecció més eficient a un espai que es va pensar per protegir el parc infantil dels cotxes. El president s’ha compromès a estudiar una solució amb la recerca d’altres elements de protecció.

Notícies relacionades