Publicitat

La desaparició dels arbres del carrer de l'Església centra l'Audiència pública a Valldoreix

Montse Oliván. Foto: Jordi Pascual

La veïna Montse Oliván, en representació de Gent per Valldoreix i l'Associació de Veïns de Ca n'Enric la Miranda, pregunta a l'equip de govern sobre la desaparició dels arbres del carrer de l'Església i sobre com es gestionen les decisions sobre la vegetació en els carrers de la Vila. Tot i que Quim Castelló, encarregat de l'àrea corresponent, es va absentar durant l'Audiència pública prèvia al Ple de gener; el president de l'EMD, Josep Puig, va respondre que els exemplars en qüestió estaven malalts.

Si bé, la seva retirada ha anat lligada a la desaparició dels espais pensats per ubicar-ne de nou. L'equip de govern accepta que no hi haurà més arbres al carrer de l'Església tot i que se'n plantaran a altres zones de Valldoreix. Pel que fa a unes moreres del carrer Enamorats a les quals també havia fet referència la veïna, Puig assegura que es tractaven d'uns arbres plantats per un veí quan el seu carrer no havia estat pavimentat i ara, aprofitant el reasfaltat, havia demanat la retirada perquè li aixecaven el mur.

Oliván també va fer esment al servei de recollida de residus i va demanar que el camió que s'emporta els envasos passi una vegada més a la setmana, a ser possible els divendres. També va felicitar l'EMD per la resta del servei. La resposta de l'equip de govern va estar la d'estudiar la petició compartint l'anàlisi que havia fet la veïna.

Una altra conciutadana, Elena Soler, va lamentar que no pogués participar en els concursos literaris per ser en català ja que la seva llengua d'expressió habitual és el castellà. L'EMD fa una aposta per la immersió lingüística i, en qualsevol cas, dóna informació sobre concursos literaris en altres llengües a Sant Cugat i poblacions veïnes. Amb aquesta resposta de l'equip de govern, Puig també va proposar a la veïna exposar la seva obra a la Casa de la Vila.

Notícies relacionades