Valldoreix

Un CDR al Ple

El debat sobiranista torna a ser central en la sessió plenària de maig a l’EMD de Valldoreix. La presència del CDR de la vila i de diversos militants de Ciutadans fan que el debat passi a la banda del públic en forma d’aplaudiments.

Ple de maig a l'EMD: CDR, antifeixisme i preus públics

El Ple de maig de l'EMD de Valldoreix ha estat marcat pel procés amb una moció de suport als CDR i una altra per proclamar-se vila antifeixista. També s'han tractat altres assumptes com la modificació de preus públics i un ajust pressupostari.

Milles Valldoreix, salvades o reivindicació feminista diluïda?

Un any després el Ple de l’EMD ha tornat a debatre sobre les Milles passada la seva segona edició mixta. El govern segueix convençut del canvi mentre CUP-PC i ERC-MES exigeixen tornar al model anterior.

Ple de març a l'EMD: parades a demanda, marquesines i Escola de Música

El feminisme, amb parades a demanda i la possible recuperació de les Milles Femenines, han marcat gran part del debat de la sessió plenària de l'EMD al març; un espai on, entre d'altres, també s'ha decidit prorrogar el contracte amb l'empresa gestora de l'Escola de Música.

Ciutadans torna a l’EMD

Anna Cano ha pres possessió del seu càrrec quatre mesos després de la renúncia de Susanna Casta. Tant l’oposició com el govern li demanen treball conjunt i respecte en les diferències.

Pàgines

Subscribe to Valldoreix