Valldoreix

El govern de Valldoreix es marca el repte de buscar finançament per fer un nou edifici per a l’Escola de Música

El pressupost per al 2018, que s’aprovarà en una sessió plenària extraordinària el 12 de desembre, és de 9,1 milions i té com a principals accions l’Escola de Música i la millora del clavegueram de la riera de Nonell.

El castell de Canals tenia ús d’habitatge i representa l’origen administratiu del Valldoreix actual

Noves troballes evidencien que el monument era el centre de poder i residència de la noblesa que exercia el control polítics, administratiu i territorial sobre el municipi de Canals, precedent històric de la vila.

Susanna Casta deixa Ciutadans i la vocalia per motius personals i desavinences polítiques

Considera que la formació taronja ha fer un gir cap a la dreta que no comparteix, tot i que no ha estat l’únic motiu per marxar. L’agrupació es troba en procés de reflexió i de recerca d’un substitut.

El Comitè de Defensa de la República de Valldoreix es presenta a l’Audiència pública

El col·lectiu es va constituir en una assemblea dissabte passat i pretén ser autònom però, alhora, coordinar-se amb el CDR de Sant Cugat, que alhora participa en xarxa amb els col·lectiu de la comarca i del país.

Ple d'octubre de l'EMD: violència policial, aplec de la Salut i fibrociment a les canonades

El Ple d'octubre a l'EMD ha estat marcat per diversos punts en què el debat sobiranista s'ha situat directa o indirectament al centre de la discussió. Aquest cop en destaquem només les mocions aprovades ja que els punts del govern eren tràmits sense gaire importància.

Pàgines

Subscribe to Valldoreix