Valldoreix

Sorgeixen crítiques de control governamental als pressupostos participatius de Valldoreix

S’han rebutjat propostes amb justificacions que no estaven recollides com a motius de denegació en la informació que s’ha fet arribar a la ciutadania. El govern defensa que és un procés transparent.

L’EMD es compromet a millorar la transparència digital davant la insistència dels veïns

Després de la intervenció d’un veí, el govern ha anunciat que crearà una comissió que repassarà les mancances de la web de l’EMD i del portal de transparència per així complir a legislació vigent.

Ple de maig de l'EMD: Pacte Nacional pel Referèndum, tarifació social i noves despeses

El Ple de maig a l'EMD incloïa una modificació pressupostària que ha obert el debat al voltant del camí de la Salut, l'avinguda de Mas Fuster i el nou aparcament a Can Cadena. També s'ha aprovat l'aplicació de la tarifació social a l'escola bressol i l'Escola de Música, entre d'altres.

Valldoreix estrena pressupostos participatius amb la recollida de propostes a partir del 24 d’abril

Entre el 2 i el 12 de juny se celebrarà la votació dels projectes d’uns primers pressupostos participatius amb una dotació de 100.000 euros. L’oposició i alguns veïns diuen que haurien de fer-se des del Consell de la Vila.

El Ple de març a l'EMD: finestreta única, liquidació del pressupost i reurbanització del carrer Molí

El Ple de març a l'EMD ha estat marcat per la liquidació pressupostària del 2016 i un seguit de tràmits econòmics que l'acompanyen. Així mateix, hi ha hagut diverses mocions, només una institucional de partida per tenir una finestreta única a la Casa de la Vila.

Els veïns demanen la implicació de l’EMD en els problemes de soroll al voltant de l’AP7

Tot i que és un assumpte que s’ha tractat principalment a Mira-sol, diversos valldoreixencs alerten que els sorolls de la carretera també afecten a habitatges de la vila i, per tant, cal posar-hi solució.

L'EMD i el propietari dels tres xalets es salven de l'enderroc

La compra d'un terreny adjacent situat al costat de les tres cases ha estat clau per resoldre un conflicte que s'arrossegava des del 2002, quan un veí va denunciar la construcció. La nova sentència del TSJC ha donat al vistiplau a l'operació, però la decisió encara es pot recórrer. 

Valldoreix estrena l’Audiència pública temàtica parlant de voluminosos

Han acudit tres veïns que han plantejat dubtes i inquietuds sobre el nou servei a la tinenta d’alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira. La trobada ha servit per repassar el funcionament de la recollida d’aquest tipus d’objectes.

Pàgines

Subscribe to Valldoreix