Valldoreix

L’EMD anul·la el projecte de reurbanització del carrer Molí perquè incompleix el planejament urbanístic

La resolució del recurs de reposició evidencia que s’havia planificat una expropiació a una parcel·la que no estava afectada. Això obliga a anul·lar tot el projecte i començar-lo de nou. Part del debat se centra en la mobilitat.

Valldoreix atura l’activitat política fins que es posin en llibertat els detinguts en l’operació contra el referèndum

Mentre l’EMD ha pres la decisió, la campanya del referèndum ha seguit a la ciutat amb un acte de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes. La CUP-PC ja ha proposat que la mesura s’apliqui també a l’Ajuntament.

El Club Esportiu Valldoreix recorda els seus 50 anys d’història al pregó de Festa Major

El president de l’entitat, Joan Carles Pradell, ha estat el pregoner i ha posat en valor la vinculació del club amb la vila però també la seva capacitat d’internacionalitzar el nom de Valldoreix a través del tennis.

Radiografia del conflicte jurídic i polític sobre el Complex Esportiu de Valldoreix

Versió digital del reportatge recollir a l'Anuari 2016-17 d'elCugatenc. El contracte data del 2003 però la tensió entre l'empresa i el govern progressista, la posterior modificació per part de CiU-Actuem i la judicialització l'han complexitzat.

Els ingressos urbanístics es disparen a Valldoreix durant el 2016 i marquen un rècord històric

En el darrer Ple es va aprovar el Compte General del 2016, en què s’inclou la liquidació del pressupost i el patrimoni de l’EMD. Les plusvàlues i l’ICIO creixen i marquen un rècord històric.

Ple de juliol de l'EMD: carrer Molí, Elena Degollada i bústia contra la corrupció

El Ple de juliol a l'EMD ha estat marcat per l'aprovació definitiva del projecte de reurbaintzació del carrer Molí, tot i que també ha tingut altres temes debatuts com el canvi de dedicació i retribució a la vocal Elena Degollada.

186 persones voten als primers pressupostos participatius de Valldoreix

El govern reconeix que la participació és baixa i planteja duplicar-la de cara a la propera edició. Més de la meitat de votants tenen més de 50 anys. Fer passarel·les per a vianants i bicicletes sobre les rieres ha estat la proposta guanyadora.

Pàgines

Subscribe to Valldoreix