Valldoreix

Milles Valldoreix, salvades o reivindicació feminista diluïda?

Un any després el Ple de l’EMD ha tornat a debatre sobre les Milles passada la seva segona edició mixta. El govern segueix convençut del canvi mentre CUP-PC i ERC-MES exigeixen tornar al model anterior.

Ple de març a l'EMD: parades a demanda, marquesines i Escola de Música

El feminisme, amb parades a demanda i la possible recuperació de les Milles Femenines, han marcat gran part del debat de la sessió plenària de l'EMD al març; un espai on, entre d'altres, també s'ha decidit prorrogar el contracte amb l'empresa gestora de l'Escola de Música.

Ciutadans torna a l’EMD

Anna Cano ha pres possessió del seu càrrec quatre mesos després de la renúncia de Susanna Casta. Tant l’oposició com el govern li demanen treball conjunt i respecte en les diferències.

El presumpte 3% passa de puntetes per Valldoreix

La urbanització de la Serreta - la Bòbila hauria servit, segons una investigació d’El País, per finançar Convergència. És l’únic indici de comissions al partit que s’ha produït a Valldoreix.

L’EMD presenta el “caràcter” de la futura avinguda Baixador

Una exposició mostra el recull de totes les propostes veïnals que han de servir de base per fer el projecte. El govern preveu iniciar les obres a finals del 2019 o principis del 2020, amb contribucions especials dels veïns encara per determinar.

Lluís Pérez, aquarel·les per viatjar

L’excap de serveis urbans de l’EMD pintava de manera evasiva, arribada la jubilació ho fa per satisfacció. Des de divendres mostra l’obra a la que va ser la seva casa.

“L’inici d’un canvi de model”

S’acorda la creació i retribució de les comissions informatives mentre l’oposició celebra la major disposició al diàleg per part del govern. Si bé, el Ple de gener de l’EMD evidencia que hi ha temes que seguiran irresolts i portant debat.

Pàgines

Subscribe to Valldoreix