Valldoreix

Radiografia del conflicte jurídic i polític sobre el Complex Esportiu de Valldoreix

Versió digital del reportatge recollir a l'Anuari 2016-17 d'elCugatenc. El contracte data del 2003 però la tensió entre l'empresa i el govern progressista, la posterior modificació per part de CiU-Actuem i la judicialització l'han complexitzat.

Els ingressos urbanístics es disparen a Valldoreix durant el 2016 i marquen un rècord històric

En el darrer Ple es va aprovar el Compte General del 2016, en què s’inclou la liquidació del pressupost i el patrimoni de l’EMD. Les plusvàlues i l’ICIO creixen i marquen un rècord històric.

Ple de juliol de l'EMD: carrer Molí, Elena Degollada i bústia contra la corrupció

El Ple de juliol a l'EMD ha estat marcat per l'aprovació definitiva del projecte de reurbaintzació del carrer Molí, tot i que també ha tingut altres temes debatuts com el canvi de dedicació i retribució a la vocal Elena Degollada.

186 persones voten als primers pressupostos participatius de Valldoreix

El govern reconeix que la participació és baixa i planteja duplicar-la de cara a la propera edició. Més de la meitat de votants tenen més de 50 anys. Fer passarel·les per a vianants i bicicletes sobre les rieres ha estat la proposta guanyadora.

Sorgeixen crítiques de control governamental als pressupostos participatius de Valldoreix

S’han rebutjat propostes amb justificacions que no estaven recollides com a motius de denegació en la informació que s’ha fet arribar a la ciutadania. El govern defensa que és un procés transparent.

L’EMD es compromet a millorar la transparència digital davant la insistència dels veïns

Després de la intervenció d’un veí, el govern ha anunciat que crearà una comissió que repassarà les mancances de la web de l’EMD i del portal de transparència per així complir a legislació vigent.

Ple de maig de l'EMD: Pacte Nacional pel Referèndum, tarifació social i noves despeses

El Ple de maig a l'EMD incloïa una modificació pressupostària que ha obert el debat al voltant del camí de la Salut, l'avinguda de Mas Fuster i el nou aparcament a Can Cadena. També s'ha aprovat l'aplicació de la tarifació social a l'escola bressol i l'Escola de Música, entre d'altres.

Pàgines

Subscribe to Valldoreix