El test

Test 1 - 15 de juliol

Durant les darreres setmanes Sant Cugat ha viscut la polèmica d’una reducció policial, de la denegació de l’entrada de dos joves negres a un pub i d’un acomiadament després d’haver demanat consell a un sindicat, entre d’altres. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test!

Test 3 - 16 de juny

Durant les darreres setmanes hi ha hagut molt moviment al voltant de l’ensenyament coincidint amb la recta final del curs escolar, i també reivindicació per uns lloguers assequibles. Has estat pendent de la informació local? Posa’t a prova amb el nostre test.

Test 6 - 19 de maig

Durant les darreres setmanes hi ha hagut Ple a Sant Cugat i a Valldoreix i hem publicat un munt d’entrevistes relacionades amb l’actualitat local com ara amb la regidora d’Educació o el músic Joan Artigas. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb aquest test!

Test 11 - 24 de març

Durant les darreres setmanes hi ha hagut Ple municipal i a l’EMD però també actes sobre Torre Negra, presentació de l’Espai Eco... i, a més, hem entrevistat Pere Soler i Xavier Boch. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test!

Pàgines

Subscribe to El test