El test

Test 24 febrer - 9 març

De la vaga feminista al debat sobre la zonificació escolar. Has estat pendent de l’actualitat local de les darreres dues setmanes? Posa’t a prova amb el nostre test!

Test 10 - 23 de febrer

Les darreres setmanes han estat marcades pel debat polític al voltant de la corrupció, un Ple ordinari i un d’extraordinari. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test!

Test 27 de gener - 9 de febrer

Durant les darreres setmanes el presumpte finançament irregular de Convergència ha estat protagonista però hi ha hagut altres fets rellevants com el Ple de l’EMD de Valldoreix. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test.

Test 14 - 26 de gener

Durant les darreres setmanes la sentència del cas Palau i el Ple ordinari de gener han marcat l’actualitat santcugatenca però també han passat moltes altres coses. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test!

Test 30 de desembre - 12 de gener

Han estat setmanes tranquil·les després del retorn de les vacances del Nadal. Així i tot, has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test!

Test 16 - 29 de desembre

Durant les darreres setmanes hem tingut eleccions, Ple pressupostari i l’entrada del Nadal amb activitats i la conclusió del conflicte pel cap d’any entre l’Ajuntament i Cal Temerari. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test.

Test 2 - 15 de desembre

La campanya electoral ha estat protagonista dels darrers dies però han passat més coses a la ciutat, des del conflicte de cap d’any a l’aprovació pressupostària a Valldoreix. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova!

Test 18 de novembre - 1 de desembre

Durant les darreres setmanes hi ha hagut sessions plenàries a Sant Cugat i a Valldoreix, s’ha celebrat la diada contra la violència de gènere i l’Ajuntament i Cal Temerari han entrat en conflicte. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test!

Test 4 - 17 de novembre

Durant les darreres setmanes hem tingut moltes mobilitzacions, la ruptura del pacte de govern, la mort de l’activista veïnal florestà Ramon Borda i del primer alcalde de la democràcia Àngel Casas... Has estat pendent de l’actualitat? Posa’t a prova amb el nostre test!

Test 22 d'octubre - 3 de novembre

Les darreres setmanes han estat marcades per la mobilització popular al voltant del moment polític que viu Catalunya però no només això. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test.

Pàgines

Subscribe to El test