El test

Test 2 - 15 de juny

Els moviments polítics i els canvis al govern municipal han centrat l’actualitat de les darreres setmanes. N’has estat pendent? Posa’t a prova amb aquest test!

Test 6 - 18 de maig

Durant les darreres setmanes hi ha hagut tot tipus de notícies, sobretot, vinculades a la política i els drets de la ciutadania. Has estat pendent de la informació local? Posa’t a prova amb aquest test d’actualitat!

Test 22 abril - 4 maig

Durant les darreres setmanes hi ha hagut dies de celebració com Sant Jordi, de reivindicació com el primer de maig i moltes informacions de caire polític. Has estat pendent de la informació local? Posa’t a prova amb el nostre test d’actualitat!

Test 24 febrer - 9 març

De la vaga feminista al debat sobre la zonificació escolar. Has estat pendent de l’actualitat local de les darreres dues setmanes? Posa’t a prova amb el nostre test!

Test 10 - 23 de febrer

Les darreres setmanes han estat marcades pel debat polític al voltant de la corrupció, un Ple ordinari i un d’extraordinari. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test!

Test 27 de gener - 9 de febrer

Durant les darreres setmanes el presumpte finançament irregular de Convergència ha estat protagonista però hi ha hagut altres fets rellevants com el Ple de l’EMD de Valldoreix. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test.

Test 14 - 26 de gener

Durant les darreres setmanes la sentència del cas Palau i el Ple ordinari de gener han marcat l’actualitat santcugatenca però també han passat moltes altres coses. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test!

Test 16 - 29 de desembre

Durant les darreres setmanes hem tingut eleccions, Ple pressupostari i l’entrada del Nadal amb activitats i la conclusió del conflicte pel cap d’any entre l’Ajuntament i Cal Temerari. Has estat pendent de l’actualitat local? Posa’t a prova amb el nostre test.

Pàgines

Subscribe to El test