Cal Temerari

Julià Mestieri: “La fase de propostes i idees del Quinto ens l’hem menjada batallant pel cap d’any”

Tant la festa de cap d’any com el Quinto d’enguany s’han de muntar in extremis perquè setmana i mitja abans encara no se sabia ni si es farien o de quina manera aquestes activitats. Avui comença el Quinto amb el Quintet com a principal novetat.

El govern accepta la proposta de Cal Temerari sobre el cap d’any que va rebutjar fa 15 dies

La festa d’enguany serà d’organització conjunta mentre l’Ajuntament manté la voluntat de fer un concurs públic de cara a la següent edició però restringint-lo al teixit associatiu, cultural i esportiu de la ciutat.

Encesa de llums festiva amb els debats polítics presents però en segon pla

El conflicte pel cap d’any entre Cal Temerari i l’Ajuntament així com el context polític que viu Catalunya apareixen a l’inici simbòlic del Nadal santcugatenc tot i que la festa pensada pels infants ha estat el centre.

Un cap d’any poc nostrat

Com qualsevol persona nascuda i criada a un altre poble o que ha passat part de la seua vida a un altre indret del planeta, em resulta impossible no fer comparacions constants entre el meu entorn actual i aquell que em va acompanyar durant els 18 primers anys de la meua vida. Amb la discussió per la festa de cap d’any entre el govern i Cal Temerari m’ha vingut de nou a la ment la comparativa.

Cal Temerari fa una nova proposta pel cap d’any a l’Ajuntament mentre el govern manté silenci

L’associació proposa dividir-se l’organització amb el consistori i decidirà en una assemblea amb les altres 35 entitats que han donat suport a la seva campanya si organitzarà el Quinto de Nadal d’enguany.

Carmela Fortuny diu que s’ha “municipalitzat” el cap d’any davant les crítiques de Cal Temerari

L’Audiència pública acull una nova escena del conflicte per la festa de cap d’any. La tinenta d’alcalde diu que l’any que ve es farà un concurs públic i l’entitat insisteix que serà deficitari per al consistori.

El conflicte per la festa de cap d’any i el dubte del Quinto s'accentuen en els preparatius del Nadal

Les JERC demanen que el govern negociï amb Cal Temerari per arribar a un acord mentre els fins ara organitzadors de la festa fan públiques les despeses de l’esdeveniment que, diuen, no seria rendible per al consistori.

Pàgines

Subscribe to Cal Temerari