elCugatenc

elCugatenc arriba a 9.500 usuaris únics i supera les 19.000 pàgines vistes al juliol

Des que al maig elCugatenc es va dotar d’unes comissions per garantir el funcionament i la continuïtat del diari, l’audiència no ha parat de créixer. A l’abril tot just havien visitat la nostra web 3.757 usuaris únics, una xifra que es va disparar al mes següent fins arribar als 5.924 i que es va consolidar al juny amb 5.976.

elCugatenc aconsegueix gairebé 6.000 usuaris únics i més de 13.000 pàgines vistes al maig

Ha estat el millor mes pel que fa a audiència des que el 12 de juny del 2015 elCugatenc va estrenar la seva web. Durant el maig, 5.924 usuaris (únics) han visitat la web del diari, el que suposen 13.758 pàgines vistes.

Premsa independent

Avui dia, tota la premsa, sigui en paper o digital, s'auto-defineix com a independent. Passa amb les escoles públiques i, sobretot, privades i les entitats bancàries: diuen que et fan una atenció personalitzada. Després la realitat és una altra

Una empenta col·lectiva a elCugatenc

El nostre crit d’auxili ha estat escoltat per prop d’una vintena de persones que han acudit a la nostra assemblea oberta per ajudar elCugatenc a sortir de la corda fluixa. També per altres persones que ens han donat suport però no han pogut acudir a la trobada. El futur del diari es debatia en gran part en el marc d’aquesta assemblea.

Una corda fluixa amb molts suports

Supose que molts dels nostres lectors ja ho sabeu però elCugatenc està en la corda fluixa. Hem arribat a un punt d’inflexió que, com en qualsevol estat crític, ens pot reviscolar o matar com a projecte. Al juny farà dos anys del naixement de la web d’aquest diari i, malgrat el recorregut i el concurs d’emprenedoria social de l’Ajuntament, no hem aconseguit rendibilitzar-nos.

La importància del cas particular

Ja sabeu que a elCugatenc ens agrada sempre anar a l'arrel de les coses, perquè només l'arrel permet entendre què és el que realment passa. Quan succeeix un fet que afecta diversos actors de la societat, les explicacions i declaracions de totes les parts es desenvolupen sense aturador i a discreció. Cadascun dels elements vol escombrar cap a casa per obtenir un benefici posant l'opinió pública al seu favor.

Pàgines

Subscribe to elCugatenc