independentisme

El senyor Nicolás

El senyor Nicolás era un amic del pare de feia molts anys. Sembla ser que s'havien ajudat mútuament vàries vegades. Quan el pare va morir, va venir al tanatori tot sol en transport públic. Va ser llavors que em contà la relació fraternal que havia entre ells dos. Era molt més del que jo m'havia imaginat mai. El vaig veure molt afectat i, en tornar, vaig acompanyar-lo fins a casa seva amb el meu cotxe.

Tots els colors del groc

Ja feia dies que tenia pensat el tema; inclús el títol que li donaria, que, de sobte, preparant el material, veig que el diari Ara, al qual estic subscrit, ja n'havia parlat un temps abans, posant el mateix títol. No vull pensar que m'hagin llegit el pensament. Tot i així, tiro endavant amb l'article.

El PSC torna a flirtejar amb el govern

El Ple extraordinari sobre l’estat de la ciutat mostra sintonia entre el govern i els socialistes, que després de la sessió plenària han explicat que volen desuspendre el pacte de govern.

Waterloo

El juny de 1815 Napoleó va patir la seva darrera derrota a prop de Waterloo, Bèlgica. Això va marcar el final del seu breu regnat dels cent dies i el final de la història de tot el seu imperi i les seves grans conquestes per Europa.

Veus femenines per l’alliberament dels presos

Al voltant de mig miler de persones s’ha concentrat a la plaça de la Vila divendres a la tarda per demanar l’alliberament dels Jordis, en el seu quart mes d’empresonament, i de Junqueras i Forn.

Pàgines

Subscribe to independentisme