independentisme

Eleccions 21D, vot útil, vot de Brussel·les, vot empresonat

Sabeu aquesta sensació que fa que tornis el cap per comprovar que ningú t'està mirant? Aquesta percepció punxant en el clatell? Doncs això mateix ens està passant als catalans i no és nou, que ho sentim ja fa temps. Qui pensi que més enllà de les nostres fronteres no es parla de nosaltres va equivocat i si ens creiem que es parla positivament… uf, llavors vas més equivocat encara. Tothom observa, del nord, del sud, de l'est i oest. Esquerra, dreta, del centre.

Últim Ple de l’any, l'alcaldessa confirma que no hi ha avions espies a Sant Cugat

La política nacional es barreja amb els assumptes locals en la darrera sessió plenària de l’any que, més enllà del pressupost, aporta moments que es resignifiquen després de conèixer els resultats del 21D.

L’independentisme supera el 50% dels vots amb Ciutadans capitanejant-ne l’oposició

Junts per Catalunya guanya les eleccions i amb ERC superen el nombre de suports aconseguits amb Junts pel Sí al 2015. La CUP i el PP són els dos partits més penalitzats en una jornada electoral sense incidents.

Ramon Palacio: “A Catalunya s’han produït clarament vulneracions dels drets humans”

El nou Síndic de Greuges local atén elCugatenc després de més de dos mesos del seu nomenament i amb una aposta per la descentralització i la millora de les aplicacions informàtiques que permeten l’atenció a la ciutadania.

Pàgines

Subscribe to independentisme