Sant Cugat

El PDU del Centre Direccional de Cerdanyola queda suspès pel TSJC

El Tribunal ha declarat nul el Pla Director Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola. Els magistrats han estimat el recurs contenciós-administratiu que l'associació Via Verda va interposar el 2014 contra el macroprojecte.

Els detalls de la sentència que obliga a retirar l'estelada

El Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Barcelona estima l'incident de nul·litat presentat per Societat Civil Catalana i obliga a l'Ajuntament a retirar l'estelada en un termini màxim de 10 dies. A més la sentència també indica que no es podrà instal·lar en cap altre lloc de la ciutat. Expliquem les claus de la sentència. 

Can Llobet demana actuació immediata per no quedar-se gelat

Fred, brut i mal cuidat. Així està el pavelló de Can Llobet de La Floresta segons els pares i mares que ara s’han organitzat per reclamar calefacció i una neteja i millora global de la infraestructura malgrat que l’Ajuntament ja ha indicat en dues ocasions que aquest 2017 no s’hi farà cap actuació.   

Aprendre a no fer un Mas

El passat 9 de gener del 2016, Artur Mas feia un pas al costat per donar relleu a Carles Puigdemont al capdavant de la Generalitat per treure de l’atzucac les negociacions entre Junts Pel Sí i la CUP. Coincidint amb aquesta data, Joan Puigdomènech, regidor delegat de Medi Ambient, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, ha escrit una opinió sobre la importància d’aprendre a ser ex.

Oh Nadal, per què has tornat?

S’acosten aquelles dates que molts petits tenen marcades amb un gran cercle al seu calendari perquè és un moment que per a ells és de màxima il·lusió. Molts altres adults també tenen marcades les mateixes dates amb un altre gran cercle però ni de bon tros l’afronten amb la mateixa il·lusió. Sí, estic parlant de l’última i la primera setmana de l’any, estic parlant del Nadal.

L’Ajuntament té 10 dies per explicar al jutjat què ha fet amb l’estelada

El Jutjat Número 2 de Barcelona ha notificat a l’Ajuntament de Sant Cugat que té 10 dies hàbils per explicar què ha passat amb l’estelada, ara instal·lada a la plaça d’Octavià. Aquest requeriment ve impulsat a instàncies de Societat Civil Catalana. 

Pàgines

Subscribe to Sant Cugat