Sant Cugat

Els detalls de la sentència que obliga a retirar l'estelada

El Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Barcelona estima l'incident de nul·litat presentat per Societat Civil Catalana i obliga a l'Ajuntament a retirar l'estelada en un termini màxim de 10 dies. A més la sentència també indica que no es podrà instal·lar en cap altre lloc de la ciutat. Expliquem les claus de la sentència. 

Aprendre a no fer un Mas

El passat 9 de gener del 2016, Artur Mas feia un pas al costat per donar relleu a Carles Puigdemont al capdavant de la Generalitat per treure de l’atzucac les negociacions entre Junts Pel Sí i la CUP. Coincidint amb aquesta data, Joan Puigdomènech, regidor delegat de Medi Ambient, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, ha escrit una opinió sobre la importància d’aprendre a ser ex.

Oh Nadal, per què has tornat?

S’acosten aquelles dates que molts petits tenen marcades amb un gran cercle al seu calendari perquè és un moment que per a ells és de màxima il·lusió. Molts altres adults també tenen marcades les mateixes dates amb un altre gran cercle però ni de bon tros l’afronten amb la mateixa il·lusió. Sí, estic parlant de l’última i la primera setmana de l’any, estic parlant del Nadal.

Pàgines

Subscribe to Sant Cugat