Ple Municipal

Torre Negra i el contenciós de l’endemà

El Ple aprova la modificació del PGM a l’espera de la reacció de Núñez i Navarro. Ningú s’atreveix a dir que a la tercera arribarà la vençuda que, per fi, posi fi a anys de conflicte urbanístic i judicial.

Perspectives sobre l’entrada del feminisme a les institucions

El Ple de febrer va acollir un debat sobre què s’entén per feminisme i quines polítiques aplicar mentre no s’assoleix la igualtat real. En aquest article n’aprofundim amb veu de dues regidores i dues representants de joventuts polítiques.

El PSC torna a flirtejar amb el govern

El Ple extraordinari sobre l’estat de la ciutat mostra sintonia entre el govern i els socialistes, que després de la sessió plenària han explicat que volen desuspendre el pacte de govern.

Corrupció, transparència i pals a les rodes

El Ple de febrer, de nou, ha estat marcat per la corrupció i la petició d’una auditoria de diversos contractes públics. Aquesta vegada, però, el govern s’hi ha desmarcat votant en contra mentre defensa que sempre ha donat explicacions.

Clam pensionista a l’Audiència pública

La Plataforma de Pensionistes i Jubilats es manifesta a la porta de l’Ajuntament i demana al govern accions locals que beneficiïn els pensionistes i traslladar les seves reivindicacions a instàncies competents.

Pàgines

Subscribe to Ple Municipal