Ple Municipal

Transformar els residus en matèries primes, el Ple debatrà sobre l’economia circular

Mig any després del pacte comarcal, la sessió plenària ordinària de gener incorpora una moció d’ICV-EUiA que demana sumar-se a la declaració de Sevilla i reprendre el procés participatiu de l’Agenda 2030.

Últim Ple de l’any, l'alcaldessa confirma que no hi ha avions espies a Sant Cugat

La política nacional es barreja amb els assumptes locals en la darrera sessió plenària de l’any que, més enllà del pressupost, aporta moments que es resignifiquen després de conèixer els resultats del 21D.

El pressupost del 2018 i la mostra del nou rol del PSC

Només el govern i el PSC voten a favor dels comptes, que s’acaben aprovant amb el vot de qualitat de l’alcaldessa gràcies a l’abstenció del regidor no adscrit, Dimitri Defranc. Els socialistes han fet costat al govern a tots els punts que ha portat al plenari.

L’alcaldessa es compromet a deixar en ‘stand by’ l'amfiteatre dels Jardins del Vallès

Els veïns de la zona han acudit a l’Audiència pública per mostrar la seva preocupació del projecte. El govern diu que no s’iniciaran les obres fins arribar a un acord i convoca una reunió per al gener.

Mocions del Ple de desembre: voreres, sorolls a Mas Gener i contra l'escletxa digital

El Ple de desembre tot just ha pogut debatre tres mocions, i una institucional, dues de les quals han estat aprovades, la que proposa reduir els sorolls de l'AP7 a Mas Gener i la que pretén recollir ordinadors vells per a escoles necessitades.

Punts del govern del Ple de desembre: Internacionalització, entorn de la Renfe i pressupost

El Ple de desembre ha estat el de l'aprovació dels pressupostos del 2018 tot i que també ha servit per debatre altes qüestions com el Pla Director de Verd Urbà, el Pla d'Internacionalització de la ciutat i la redefinició urbanística de l'entorn de l'estació de Renfe.

Punts del govern del Ple de novembre: adéu a Àngel Casas, suspensió del pacte de govern i Pla Estratègic del barri del Monestir

El Ple de novembre ha servit per acomiadar institucionalment el primer alcalde democràtic de la ciutat, Àngel Casas, així com per formalitzar la suspensió del pacte de govern entre PDECAT-Demòcrates i PSC. Si bé, també ha tingut novetats.

Pàgines

Subscribe to Ple Municipal