cultura

Primavera de cultura jove

Probablement molts i moltes joves de Sant Cugat han arribat aquest dilluns a classe o a la feina cansats i amb cara de son, però amb la sensació i energia d’haver passat un gran cap de setmana i amb ganes de que arribi el següent. I és que l’agenda d’aquest cap de setmana era de traca i mocador: festa d’arquitectura a l’ESTAV-UPC, Concurs de bandes juvenils a Valldoreix, Concerts a la Floresta i l’Encabronada a Sant Cugat.

Cultura i/o educació

Fa pocs dies Núria Espert es lamentava públicament de la pobresa de la vida cultural del nostre país; i té (malauradament) raó. Però jo faria la diferència amb una altra mancança que em sembla encara més greu: la misèria de la nostra educació social. La cultura es mesura pel nombre de llibres, films, teatres, concerts, exposicions, conferències, etc. De fet, s’ha convertit en una indústria cultural que, a la seva manera, millor o pitjor, funciona.

Marcenia Baqués: "A Valldoreix li calia alguna cosa per donar-li més embranzida cultural"

Marcenia Baqués parla ràpid. Se la nota emocionada perquè la pensada de fer una mostra d’escultura a Valldoreix ja és una realitat. Ella n’és una de les ideòlogues. Parla emocionada sobre el projecte.

Pàgines

Subscribe to cultura