Tino Rubio

Llums de Nadal i Naus de l'Art

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix aquest recull fotogràfic de l’arribada del Nadal a Sant Cugat en forma de llums i activitats i de les portes obertes a les Naus de l’Art de La Floresta.

Concert de Santa Cecília

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix un nou recull fotogràfic amb la tardor i el concert de Santa Cecília al Monestir com a protagonistes.

Cros i tardor

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix un nou recull d’imatges de les darreres setmanes amb el Cros i les imatges de tardor com a protagonistes.

Castellers, Festa Major de La Floresta i Rudolf Häsler

Tino Rubio ens porta aquest recull fotogràfic de la Diada castellera de Sant Cugat, de la Festa Major de La Floresta i de l'exposició sobre Rudolf Häsler que es troba al museu municipal.

Els Gausacs a Mira-sol

El segon cap de setmana de mes Mira-sol va celebrar la seva Festa Major. Tino Rubio va acudir a l’actuació castellera dels Gausacs i ha fet aquest triatge de fotos.

La Festa Major en imatges

Fotos: Tino Rubio

Després d’un dies de triatge, Tino Rubio ens ofereix aquest acurat i extens recull fotogràfic de la Festa Major.

Paga-li Joan

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens mostra el Paga-li Joan del dia gran de la Festa Major, un ball tradicional que va arribar després de la missa major i de l’esclat de festa que van agrupar centenars de persones al voltant del Monestir.

Esplai Sarau, trail i corpus

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ha sortit una setmana més al carrer i ens ha unificat en aquest àlbum mostres socials tant diferents com l’aniversari de l’Esplai Sarau, un trail i el corpus, també la primera imatge del dia internacional de la música celebrat dimecres.

Trobada Nacional de Bastoners

Tino Rubio ens ofereix aquest àlbum monogràfic de la Trobada Nacional de Bastoners que es va celebrar el passat cap de setmana a la ciutat.

Mercat i Mercantic

Foto: Jordi Pascual

Tino Rubio ha sortit al carrer una setmana més i, aquest cop, ens aporta un recull de fotografies del mercat dels dijous i el Mercantic.

Pàgines

Subscribe to Tino Rubio