ajuntament

Adjudicada la realització d'una nova app de serveis ciutadans

L'empresa Aplicacions Multimèdia Interactives serà l'encarregada de desenvolupar una nova App que aglutinarà diferents serveis per a la ciutadania, així com també d'un gestor de torns per a l'atenció ciutadana.  

El soroll i la dificultat de relació, la mediació del 2016

El consistori ha adjudicat, novament, el servei de mediació. Arran d'aquest moviment, analitzem les dades que va generar el servei durant l'any passat. El soroll i la dificultat de relació són les temàtiques que més es van tractar. El Centre-Est i Mira-sol són els districtes que més casos van reunir durant el 2016. 

L'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental es presenta a Sant Cugat

El projecte impulsat per la Generalitat pretén revifar l’economia social i solidària a través de xarxes locals perquè aquest tipus d'economia sigui una realitat. La idea no és crear equipaments sinó dur a terme un programa actiu per impulsar el cooperativisme a la comarca i a la ciutat.

Pere Soler: “Des del govern es viu més tranquil i més elevat”

El nou tinent d'alcalde del PSC explica la seva nova posició i què implica això nivell de feina política. Pere Soler repassa els moments claus de la seva incorporació al govern de Mercè Conesa i explicita el posicionament dels socialistes en el Ple extraordinari del proper dilluns.  

La nova ordenança de tinença d'animals no convenç els conductors d'autobusos

El Ple de febrer ha aprovat, de manera inicial, la nova ordenança que regula i posa les normes sobre els animals a la ciutat. El text està en exposició pública i el col·lectiu de conductors de busos urbans de la ciutat ja ha indicat que hi presentarà al·legacions. 

Pla Estratègic de Cultura Tradicional, objectiu: juny del 2017

Totes les entitats implicades amb la cultura tradicional de la ciutat ja s'han reunit amb l'Ajuntament per tirar endavant el Pla. Actualment el procés es troba en la fase de diagnosi i vol ser una realitat el juny d'aquest mateix any.  

Processos participatius innecessaris

Una vegada més les demandes dels veïns han topat amb el govern del la ciutat. Com també ja és habitual, l'equip de Conesa no nega les aspiracions lícites i naturals dels veïns, sinó que té la capacitat de modificar i remodelar les demandes per encarar-les cap allà on més li convé.

La instal·lació del Casal de Joves al Sociosanitari de La Floresta va per llarg

La CUP-PC, juntament amb ICV-EUiA i ERC-MES, presentaran una moció al Ple de febrer per demanar el tancament del sociosanitari de La Floresta perquè s'hi instal·li definitivament el Casal de Joves. Convergència i el PSC ja han presentat esmenes i això dificultarà, possiblement, la tirada endavant del text cupaire. 

Primera setmana de recollida de voluminosos sense incidències

La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, valora molt positivament el funcionament del nou mètode per recollir voluminosos a la ciutat. El sistema es va posar en marxa el passat 6 de febrer i de moment ha passat amb nota la seva primera setmana de servei.

Pàgines

Subscribe to ajuntament