ple

Processos participatius innecessaris

Una vegada més les demandes dels veïns han topat amb el govern del la ciutat. Com també ja és habitual, l'equip de Conesa no nega les aspiracions lícites i naturals dels veïns, sinó que té la capacitat de modificar i remodelar les demandes per encarar-les cap allà on més li convé.

En suport de la manifestació en favor dels refugiats del 18F

Convergència presentarà una moció al Ple de gener per donar  suport a la campanya Casa nostra, casa vostra i a la manifestació del 18F en favor del refugiats. L'Assemblea de Voluntaris pels Refugiats critica la falta d'espais disponibles per rebre refugiats i el consistori indica que fa tot el que la Generalitat li demana. 

“Sin condón”

“Estudiar la viabilitat d’instal·lar màquines expenedores de preservatius a tots els centres d’educació secundària de Sant Cugat”. Aquest era el punt més cridaner de la moció que ERC-MES, conjuntament amb Convergència i ICV-EUiA, van presentar ahir al Ple de novembre per lluitar contra la Sida. La moció busca també fer front a l’estigma i la criminalització que existeix, encara avui en dia, al voltant del VIH.

No a la repressió, sí al moviment

Com us sentiríeu si el vostre fill o filla li demanessin entre 11 i 14 anys de presó per defensar pacíficament la universitat pública? Què pensaríeu si a 27 persones els demanessin gairebé 400.000€ per defensar la universitat pública? Com us quedaríeu si l’acusació particular es retirés de la denúncia en veure les penes demandes però la fiscalia seguís endavant? Doncs tot això els hi està passant a 25 estudiants i 2 professors de la UAB.

El Quart Cinturó, de nou a escena

El debat sobre la realització de la B-40 es torna a posar sobre la taula després que el govern espanyol en funcions hagi tornat a licitar un l’estudi informatiu sobre la via. ICV-EUiA presentarà una moció el ple d'octubre per demanar l’anul·lació de la redacció de l’estudi. 

Compromís, a mitges, en contra l’IRPH

“No és un equip de govern sensible amb els drets fonamentals dels ciutadans, abans posaran per davant la defensa dels interessos del consistori i la defensa dels contractes establerts amb les entitats financeres”, avisava Ramon Gutiérrez, regidor d’ICV-EUiA en explicar la moció en contra del IRPH. I efectivament així ha estat.

Acord polític en contra de l’IRPH

Si res no canvia durant el Ple, l’Ajuntament de Sant Cugat aprovarà la moció d’ICV-EUiA per instar al govern espanyol perquè elimini l’IRPH. La PAH de Sant Cugat veu amb bons ulls la moció perquè tota pressió social és bona per conscienciar a la gent de la realitat envers les hipoteques. 

Pàgines

Subscribe to ple