autobús

La nova ordenança de tinença d'animals no convenç els conductors d'autobusos

El Ple de febrer ha aprovat, de manera inicial, la nova ordenança que regula i posa les normes sobre els animals a la ciutat. El text està en exposició pública i el col·lectiu de conductors de busos urbans de la ciutat ja ha indicat que hi presentarà al·legacions. 

Martí Rius: “La xarxa d'autobusos urbans s’ha de refer des de zero”

 Ja ha nascut l'Assemblea per al Transport Públic a Sant Cugat amb un objectiu molt clar: Proposar a l’Ajuntament la remodelació total i absoluta de la xarxa d'autobusos actuals. Arran de la  presentació de l’entitat entrevistem Martí Rius, impulsor de l'assemblea.

Transport públic, una necessitat social

Moltes vegades parlem de la necessitat que hi hagi més transport públic a les ciutats i entre elles per tal que puguem tenir un millor medi ambient i per millorar la mobilitat, traient vehicles particulars del carrers. Ambdues causes són molt importants però avui vull parlar d’una que em sembla bàsica, per la igualtat social.

Les obres d'urbanització de Can Borrull seran menys cares per als veïns

La segona trobada del mandat del Consell de Barri de Les Planes serveix per explicar novetats sobre el projecte d'urbanització així com per elevar al plenari municipal el manteniment de les subvencions de transport escolar.

Pàgines

Subscribe to autobús