Sent Cugat

Jocs sense rols

L'altre dia al bus tenia al costat una dona mirant fixament un catàleg de joguines, anava passant les pagines una a una i encerclant el que l'interessava. Vaig veure bàsicament dos colors, rosa i blau, i vaig veure fotografies de nens amb jocs d'acció i moltes fotografies de nenes en tons roses amb cotxets, nines, rentadores...

Pel·lícula de 4 dies

Avui tinc ganes d'escriure aquest article a causa d'un pensament que m'ha sorgit mirant Les amants réguliers (2005). Normalment gaudim les pel·lícules d'una tirada, sense pauses entremig i absorbint els 90 o 120 minuts, per una possible raó, submergir-se profundament en la història i els personatges.

Música per a la solidaritat

Una de les grans fites del Rotary de Sant Cugat es el concert benèfic anual. Amb aquest acte, que ja va per la seva onzena edició, s'organitza un concert amb algun artista o artistes solidaris, que decideixen dedicar el seu art a una causa benèfica. El benefici obtingut de la venda de les entrades es destina a algun projecte de caràcter social.

Qui piula a Sant Cugat?

M’he imposat fer seguiment de qui són influencers a Sant Cugat. Com sabeu, d’un temps ençà, ser present a les diverses xarxes socials comporta diferents conseqüències. Entre d’elles estar al cas del que es cou al núvol, que no sempre equival al que passa a la realitat, estar en el focus del públic o, i aquest és l’objecte d’aquest article, tenir (certa) influència en l’opinió o consciència pública.

Política de solucions per a oportunitats perdudes

Alça el cap un moment i mira la cara de quin candidat tens al teu carrer. Està Iceta proposant “solucions”? Està Albiol proposant Espanya com a solució? Estan els Comuns cridant a eixir el bucle? Està Arrimadas, amb un to burlesc, dient que ara sí que votarem? O potser tens a la democràcia triomfant cridada per l’únic cap de llista empresonat? O aquell president exiliat que s’autorreivindica com a valor més important d’un partit que canvia de nom a cada comicis?

Oda a Ciutadans

Sembla clar que el 21-D el gran beneficiat serà Ciutadans. Si mirem més enllà del victimisme independentista, cal reconèixer que no, o no només, és per la intervenció de l’Estat que Ciutadants pujarà com l’escuma.

Coses que no entenc

El dia que una veïna benestant d'aquí a Valldoreix, propietària, per a més senyes, de vàries cases que tenia llogades, li va dir al meu sogre: “Bueno, señor Pasqual, ahora, a votar al Fraga”. Ell li va contestar molt educadament: “Escuche, que yo soy un trabajador”.

Pàgines

Subscribe to Sent Cugat