Resistents

Jaime Guillermo Domínguez: “Els maies són portadors de bones notícies per a Catalunya”

Aquest sociòleg maia i veí de La Floresta explica com des del 2012 estem en un nou ordre del caos, la desfeta de tot un sistema mil·lenari que ens porta a una nova època, el temps dels pobles, assegura.

Josep Maria Tarrès: “Hi ha molta semblança entre els Càtars, Catalunya i el llenguatge dels bolets”

 Aquest florestà, amb orígens al Solsonès, explica qui eren els Càtars, què tenen a veure amb Catalunya i, com a bon mitòleg, per què l'activitat política actual és comparable a la reproducció boletaire. 

Álvaro Solache: “Hem vingut de l’hiperespai per lluitar contra la ‘Corporación Mundo Muerto’”

Forma part d’un grup de superehois de l’hiperespai que en forma de grup de música lluita contra la Corporación de Mundo Muerto. I, avança, abans del referèndum del dia 1, proclamaran la independència de La Floresta.

Manuel Guirado, Déu va crear els éssers vius i després els pintors; tota la resta és malenconia

Després d'haver fugit de les editorials, el pintor va retratar desenes de personatges errats al Marsella. En la seva vida ha après a valorar la gent pel que és i no pel que aparenta.

Rafael Mayoral: “Amb el Pacte Antiterrorista no es persegueix als jihadistes sinó als dissidents del Govern i del PP”

Nou perfil resistent que, després dels atemptats, pren un to una mica més allunyat de la realitat local i un format més d’entrevista per parlar amb el membre a la taula del Pacte Antiterrorista per Podem, Rafael Mayoral.

Miguel Urbán: “No podem jutjar milions de persones pel que pugui fer un grup de terroristes”

Els atemptats de Barcelona i Cambrils que aquesta conversa amb el membre del Consell de Coordinació Estatal de Podem superi amb escreix el debat intern del partit a Catalunya i que miren amb atenció els simpatitzants santcugatencs.

Kim Manresa, la capacitat de veure, la capacitat de sentir

Conta històries amb la seva càmera. És fotògraf però té molt d’antropòleg. Amb la seva càmera ha retratat realitats crues d’arreu del planeta, el que li ha permès guanyar un munt de premis, els quals on adjacents a una feina que l’entusiasma.

Pàgines

Subscribe to Resistents