Resistents

Laura Gené: “El govern utilitza la fiscalia contra nosaltres”

La santcugatenca està imputada per l’ocupació del rectorat de la UAB l’any 2013 i fa pinya amb la resta d’afectats al col·lectiu 27 i més. En aquesta conversa explica què va viure el curs d’ara fa quatre anys.

Roger Fruitós: “Tria la pel·lícula que la tapa la poso jo”

És promotor cultural, gastrònom i interiorista i, en cada projecte que ha impulsat, s’ha proposat barrejar moltes d’aquestes vessants. Ara, de nou, es proposa unir música, cultura i cinema al barri de La Floresta.

Angela Balcells, la ‘doctora’ del dengue

Aquesta veïna florestana té moltes lluites i reivindicacions i, entre elles, destaca el seu activisme per fer front al Dengue, una lluita que l’ha portada a presidir la Fundació Dengue i recórrer mig món, col·laborant en ocasions amb Metges Sense Fronteres.

Pep Puig, la memòria, la lluita i l'ofici de viure

El compaginador i ara artista gràfic recorda les seves anècdotes Mundo Diario, i algun altre mitjà de la transició, en què van coincidir grans referents del periodisme i el fotoperiodisme de l’època.

Esteban Martínez: “Cal seguir lluitant... malgrat tot”

Aquest home de somriure fàcil i de paraules suaus, fa anys que lluita perquè l'habitatge sigui el lloc comú dels somnis de la gent que menys té. Esteban és de Podem i del Sindicat de Llogaters, però sobretot forma part de la xarxa d'activistes socials de Catalunya.

Alexandra Riquelme, a tot arreu la mateixa confusió

Xilena i veïna de La Floresta lamenta que al seu país natal no existeix l’esquerra des del govern de Salvador Allende. S’avergonyeix d’uns partits suposadament socialistes que acaben amb els drets dels pobles indígenes.

Pàgines

Subscribe to Resistents