Què hauria de fer Dimitri Defranc?

Pestanyes primàries

Comentaris

Benvolguts lectors. Aquesta enquesta es va desactivar temporalment el dia 27 de juliol passats pocs minuts de les 12 de la nit perquè vam comprovar que s'havien registrat centenars de vots en pocs minuts. Semblava ser que havia hagut alguna mena d'emplenament automàtic des d'alguna màquina i que això, a més, havia alterat el resultat.

Finalment, vam poder comprovar que els vots tenien la seva respectiva ID i que la ubicació dels accessos a l'enquesta seguien la distribució geogràfica lògica de la nostra audiència habitual. A més, un lector ens va dir que ell mateix havia fomentat la viralització de l'enquesta en diversos cercles, el que explicaria l'augment de participants en tant poc temps.

Comprovat això tot i que sense poder revisar vot a vot ja que són anònims, l'enquesta es va republicar amb la voluntat de seguir el debat obert anteriorment. Cal considerar, a més, que com totes les enquestes web no hi ha un mostreig segmentant barris, edats... i, per tant, pot ser una aproximació però en cap cas una mostra real de la majoria de la població.

Lamentem les molèsties ocasionades i t'animem a participar, obrir debat i fer-nos propostes de millora.