Publicitat

Queixes pels sorolls de La Carpa a l'Audiència Pública

Àngela Palacios. Foto: Jordi Pascual

La primera sessió oberta al públic començada a les vuit del vespre i amb més temps de durada que el que és habitual no ha tingut una gran participació. Només quatre veïns, dos d'ells de la mateixa entitat, han decidit parlar; tots ells habituals en les Audiències Públiques. Àngela Palacions, de l'Associació de Veïns de Sant Cugat Centre ha tornat a treure el tema de la discòrdia entre Sant Cugat i Cerdanyola, el soroll de la música provinent de la discoteca La Carpa.

Joan Puigdomènech, en nom del govern, assegura que es mantenen relacions amb el consistori veí alhora que s'estudia d'on provenen exactament els sorolls. El regidor explica que s'han instal·lat un seguit de sonòmetres al voltant de l'establiment per comprovar si la música provenen d'aquest local o d'algun altre de Can Solà. És una forma, segons Pugdomènech, de carregar-se de raons per poder demanar a l'Ajuntament de Cerdanyola que actuï en consideració.

Palacios també ha demanat, com ja va fer en la darrera Audiència Pública, que es retirin els obstacles que hi ha al voltant de l'estació i especialment a la zona de terrasses perquè si hi ha una emergència hi pugui passar una ambulància. L'alcaldessa, Mercè Conesa, diu que s'estudia el cas i es fa seguiment perquè cap comerciant incompleixi l'espai que té assignat a la via pública.

Josep Vergés, de la mateixa associació, també ha demanat que el consistori treballi en una xarxa europea de bicicletes que realment serveixi per substituir el vehicle privat i no com a zones de passeig. És una crítica que ja va fer en el darrer Consell de Barri del Centre-Est. Així mateix, ha alertat de la presència de senglars. El govern diu que treballa per millorar les zones ciclables de la ciutat així com ha recordat que té diversos plans d'actuació amb els senglars, alhora que licita un contracte perquè una empresa especialitzada actuï quan es trobin al nucli urbà.

Una veïna del carrer Santa Engràcia que ja va participar en l'audiència de juliol ha demanat explicacions a Cristina Paraira, tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, per no haver tancat la reunió amb els veïns del carrer Santa Engràcia per la millora de les voreres. Paraira ha demanat disculpes i ha dit que és cert que tenia el compromís de fer-la abans d'acabar l'any i que la faran si no al 2016 a principis del 2017. Així mateix ha explicat que el contracte per a l'arranjament de voreres ja ha estat adjudicat i, per tant, es començarà a actuar en els propers mesos.

Notícies relacionades