Política

Proposta d’una plaça 1 d’octubre i debat sobre l’adoctrinament a l’Audiència pública

El torn de participació ciutadana corresponent al Ple d’octubre ha estat centrat per la situació política que viu el país. La Coordinadora d’AFA ha llegit un comunicat criticant les acusacions per adoctrinament als centres educatius.

Mocions del Ple d'octubre: violència policial, eutanàsia, racisme i pavelló de La Guinardera

Només vuit mocions, cap institucional, s'han debatut al Ple d'octubre després d'unes setmanes especialment mogudes a nivell polític. De fet, la violència policial del referèndum ha encetat el bloc de propostes dels grups polítics.

Punts del govern del Ple d'octubre: tràmits urbanístics, pressupost del 2018 i violència policial

L'inici del tràmit per aprovar els pressupostos de l'any vinent ha estat el punt més rellevant dels portats pel govern al segon Ple del curs. Si bé, també s'han debatut alguns tràmits urbanístics i s'ha condemnat la violència policial durant l'1-O.

Tots els grups polítics menys Ciutadans i PP aproven una declaració contra la repressió policial de l’1-O

El Ple d’octubre acull la dació de compte d’una declaració conjunta en contra de l’operatiu per aturar el referèndum i una moció conjunta de PDECAT-Demòcrates, ERC-MES i ICV-EUiA per condemnar la violència policial.

El Comitè de Defensa de la República es mobilitzarà en coordinació amb altres ciutats si s’aplica el 155

Després de la trobada de CDRs d’arreu de Catalunya a Sabadell, l’assemblea local manté l’autonomia tot i que comença a enxarxar-se amb la resta del territori. Es preparen mobilitzacions per als propers dies.

El Comitè de Defensa de la República prepara mobilitzacions per fer efectiva la declaració d’independència

L’Assemblea Nacional Catalana també demana que es tregui el suspens a la declaració. Tot plegat ha arribat en ple dia de la hispanitat, quan l’organització Human Right Watch ha determinat que la policia va fer un ús excessiu de la força l’1 d’octurbe.

Pàgines

Subscribe to Política