Política

Tots els grups polítics menys Ciutadans i PP aproven una declaració contra la repressió policial de l’1-O

El Ple d’octubre acull la dació de compte d’una declaració conjunta en contra de l’operatiu per aturar el referèndum i una moció conjunta de PDECAT-Demòcrates, ERC-MES i ICV-EUiA per condemnar la violència policial.

El Comitè de Defensa de la República es mobilitzarà en coordinació amb altres ciutats si s’aplica el 155

Després de la trobada de CDRs d’arreu de Catalunya a Sabadell, l’assemblea local manté l’autonomia tot i que comença a enxarxar-se amb la resta del territori. Es preparen mobilitzacions per als propers dies.

El Comitè de Defensa de la República prepara mobilitzacions per fer efectiva la declaració d’independència

L’Assemblea Nacional Catalana també demana que es tregui el suspens a la declaració. Tot plegat ha arribat en ple dia de la hispanitat, quan l’organització Human Right Watch ha determinat que la policia va fer un ús excessiu de la força l’1 d’octurbe.

El nou Síndic de Greuges local s’estrena demanant “diàleg sense condicions” sobre Catalunya

Ramon Palacio pren el càrrec després que Jaume Clavell hagi vençut els dos mandats que com a màxim es pot ocupar el càrrec. Ciutadans i PP voten en contra del nomenament i la CUP-PC s’abstè.

Centenars de santcugatencs reivindiquen la unitat d’Espanya a Barcelona

La manifestació pel “seny” desborda el centre de la capital catalana, un esdeveniment al qual han acudit molts veïns de la ciutat. Els organitzadors demanen diàleg “dins de la legalitat” i adverteixen de les conseqüències de declarar la independència.

Dos centenars de persones pel diàleg mentre es preparen noves mobilitzacions

Una manifestació per demanar negociació entre la Generalitat i el govern central protagonitza l’activitat política del dissabte, just un dia abans de la manifestació de Societat Civil Catalana i després d’una setmana de mobilització sobiranista.

Pàgines

Subscribe to Política