Política

Perspectives sobre l’entrada del feminisme a les institucions

El Ple de febrer va acollir un debat sobre què s’entén per feminisme i quines polítiques aplicar mentre no s’assoleix la igualtat real. En aquest article n’aprofundim amb veu de dues regidores i dues representants de joventuts polítiques.

El PSC torna a flirtejar amb el govern

El Ple extraordinari sobre l’estat de la ciutat mostra sintonia entre el govern i els socialistes, que després de la sessió plenària han explicat que volen desuspendre el pacte de govern.

PAV3, reconstrucció d’un espoli

L’adjudicació del pavelló es va produir en una dècada carregada d’obres a la ciutat i amb molts indicis de corrupció. Els polítics de l’època no recorden detalls però sí algunes complicacions. Vet aquí una reconstrucció dels fets.

Corrupció, transparència i pals a les rodes

El Ple de febrer, de nou, ha estat marcat per la corrupció i la petició d’una auditoria de diversos contractes públics. Aquesta vegada, però, el govern s’hi ha desmarcat votant en contra mentre defensa que sempre ha donat explicacions.

Mocions del Ple de febrer: auditoria, transport, pensions i vaga feminista

12 mocions han marcat la sessió plenària ordinària corresponent al mes de gener. Si bé, la petició d'una nova auditoria davant dels nous indicis de presumpte finançament irregular de Convergència ha estat la més rellevant i debatuda.

Pàgines

Subscribe to Política