Política

Nuria Plaza: “Portem 30 anys d’adoctrinament però la culminació del ‘Procés’ l’ha intensificat”

Va acudir amb Ana Losada, de l’Assemblea per a una Escola Bilingüe, al darrer Ple per parlar d’adoctrinament i immersió lingüística. Després del tens debat, atenen elCugatenc a la seu de Societat Civil Catalana.

La Constitució no se’n va a Brussel·les

La campanya ha seguit en un dia de la Constitució que no ha tingut ni un acte a la ciutat. El més polític del dia ha estat la marxa de centenars de persones a Brussel·les per demanar al cor de la Unió Europea un “ajut” a Catalunya i l’alliberament dels “presos polítics”.

De pancartes, habitatge i xocolatada amb visita d’Espadaler

Catalunya en Comú - Podem intenta defugir del processisme parlant d’habitatge i el PSC diu que és una posició intermèdia per al diàleg. Si bé, la resolució de la Junta Electoral de Zona sobre la pancarta de l’Ajuntament centra la primera jornada de campanya.

Concentració “agredolça” després de l’alliberament de part dels “presos polítics”

La plaça de la Vila acull una nova manifestació per demanar que Oriol Junqueras, Joaquim Forn i els Jordis siguin posats en llibertat després que la resta del govern Puigdemont empresonat pugui eludir la presó preventiva pagant una fiança de 100.000 euros.

Carme Serret: “En política és important diferenciar allò que pensem d’allò que podem fer”

La filòsofa, antropòloga i llicenciada en ciències de l’educació participa a un acte de Federalistes d’Esquerres per no parlar de federalisme sinó d’ètica, un valor que creu que ha perdut la política en general i especialment al context català.

Xifres i debat polític. L’Ajuntament és al servei de l’independentisme?

Ciutadans i PP protagonitzen les crítiques per la “manca de neutralitat” del consistori i apunten a nivell econòmic a Òmnium i l’AMI. Aquestes són les aportacions municipals a les entitats i el debat al seu voltant.

Mocions del Ple de novembre: programari lliure, antirumors, símbols i "presos polítics"

De nou l'afer nacional ha tornat a centrar el debat de la sessió plenària del novembre tot i que també s'han concretat accions de caire local com es demostra amb les dues mocions institucionals, per a l'ús del programari lliure i l'accés dels càrrecs electes al registre d'entrada i sortida de l'Ajuntament.

Pàgines

Subscribe to Política