Política

Mocions del Ple de juliol: referèndum, indústria armamentística i accessibilitat als districtes

El Ple de juliol ha estat marcat pel debat al voltant del referèndum de l'1 d'octubre tot i que també ha incorporat altres debats com la indústria armamentística o l'elecció del pregoner de la Festa Major, entre d'altres.

Punts del govern al Ple de juliol: estrena de Lourdes Llorente, canvi de portaveu a ICV-EUiA i tarifació social a l'OMET

L'estrena de Lourdes Llorente com a nova regidora de la CUP-PC ha estat un dels punts principals dels que portava el govern, que també ha proposat començar a aplicar la tarifació social als seveis esportius de l'OMET, entre d'altres.

Ramon Gutiérrez: “Més que pensar un nou model de ciutat, hem d’aconseguir que el model sigui per a tothom”

Ha esdevingut el nou portaveu d’ICV-EUiA i s’enfronta a un procés de confluència que ha nascut a nivell nacional i que tard o d’hora tindrà efectes a la ciutat. El regidor parla amb elCugatenc després d’anunciar el canvi en roda de premsa.

El PP porta a la Fiscalia els crits de “gora ETA” a un concert del Casal de Joves de La Floresta

Els membres del Casal no valoren l’acció dels populars i es limiten a respondre el que ja van dir en un comunicat que van emetre pocs dies després de l’acte, en què indicaven que són un projecte plural i apartidista.

Pàgines

Subscribe to Política