Política

El PP porta a la Fiscalia els crits de “gora ETA” a un concert del Casal de Joves de La Floresta

Els membres del Casal no valoren l’acció dels populars i es limiten a respondre el que ja van dir en un comunicat que van emetre pocs dies després de l’acte, en què indicaven que són un projecte plural i apartidista.

Els punts del govern al Ple de juny: adéu de Ramon Piqué, ordenança d'animals i Torre Negra

Torre Negra ha estat el gran tema de debat dels punts portats pel govern. Si bé, el de juny també ha estat el Ple de comiat del regidor de la CUP-PC Ramon Piqué i s'han debatut altres assumptes rellevants com l'aprovació definitiva de l'ordenança d'animals.

Ens cal una biblioteca central al parc Ramon Barnils?

Ja es licita el projecte i s’ultimen els tràmits urbanístics. Tot i així, diverses veus crítiques no entenen la necessitat de fer l’equipament o demanen una ubicació alternativa. L’operació es porta al marge de l’elaboració del nou Pla d’Equipaments.

Pau Ortínez: “La municipalització de l’aigua és la millor opció perquè no se’n van els beneficis privats”

El portaveu de la plataforma Aigua és vida va visitar divendres Sant Cugat per participar en un acte en favor de la remunicipalització organitzat per la CUP, l’únic partit que ha encetat la campanya.

Roberto Torrecilla: “Es governa només per a una part de santcugatencs i la gent ho nota”

L’agrupació de Ciutadans ha renovat la seva junta després de l’assemblea general del partit. El seu nou coordinador fa balanç i explica els reptes dels taronja a la ciutat de cara al futur, tant a dins com a fora de les institucions.

Pàgines

Subscribe to Política