Un centenar de gats nascuts a Sant Cugat busquen família

Dia rere dia hi ha un munt d’animals esperen la seva oportunitat per viure una vida digna, segura i rebent el caliu d’una família. Un dels àmbits d’actuació de la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) són les adopcions i en poc més d’un mes les voluntàries de l’entitat han rescatat 60 gats i han rebut avisos d’uns 40 gats que estan en situació de risc. Ara més que mai, la PAS fa una crida a la ciutadania de la ciutat, i també d’arreu del territori, per adoptar-los i oferir-los una nova llar.

Cada gat rescatat passa una revisió amb les professionals de la Clínica Veterinària Triavet i després estan com a mínim un mes en una casa d’acollida. Allà creixen sans, acompanyats dels seus germans i socialitzant amb la família d’acollida. Unes setmanes més tard, ja estan preparats per anar amb la seva futura família adoptiva.

Tot plegat no seria possible sense l’ajuda de les voluntàries de la PAS que rescaten els animals, les famílies que els acullen sota el seu sostre i les veterinàries de Triavet. Quan tu adoptes, permets que uns altres gats puguin deixar el carrer i anar a cases d’acollida. Per tancar el cercle, et necessitem a tu.

Vols obrir les portes de casa teva a un gatet o gateta? Envia un correu electrònic amb el teu número de telèfon a adopcions@pascugat.org

Notícies relacionades