Les xifres no ho són tot

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

De vegades la línia és molt fina entre què és notícia i què no. Han de ser fets noticiables, propers, imprevisibles, extraordinaris... però hi ha notícies que es repeteixen dia a dia i no per això són menys importants, sinó que són històries sistèmiques que cal parar-hi atenció. En el cas de la PAS, és més que evident.

Durant les últimes setmanes les companyes de l’associació que col·laboren en l’àmbit de les adopcions i les acollides han fet moltíssima feina: s’han fet moltes adopcions i algunes fins i tot, conjuntes. Però tot i el gran esforç que fan les companyes per trobar una llar per a tots els gatets i gatetes, actualment ens trobem amb 30 felins que no tenen casa i busquen una família que els aculli i els adopti. Són gats d’edats diferents, molts d’ells menuts (que tenen entre els 3 i 4 mesos) i algun també més adult.

Per nosaltres sí que és noticiable que trenta gats no tinguin casa i busquin llar. En siguin 30, 50, 60 o 3. Les xifres no ho són tot, perquè quan es parla d’éssers vius, les vides són el que compta.

Als perfils de Facebook, Twitter i Instagram de la PAS us presentem aquestes preciositats que busquen una llar per omplir-la de felicitat. Si mentre llegeixes aquestes línies has pensat en algú que podria adoptar, i/o també acollir, comparteix-li l’article. PASsa-ho!

Sandra Tello, membre de la Plataforma Animalista (PAS)

Notícies relacionades