Gatets busquen pis!

Tens una llar confortable, il•lusió i, sobretot, molt amor per donar?

T'estem buscant! Els gatets de Sant Cugat busquen pis, però no un qualsevol…

Amb l’arribada de la primavera els primers gatets de la ciutat ja han nascut, i tot i que alguns d’ells ja han tingut la sort de topar amb les noies de la PAS, que els han tret del carrer per trobar-los una família, en vindran molts més… així que comença la recerca de pis, i és que no es conformen amb qualsevol hàbitat...

És requisit indispensable trobar llars ben acollidores i amb molt amor per donar, la resta la posa la PAS! Així que si compleixes amb aquests requisits i tens temps per dedicar-los… Contacta amb adopcions@pascugat.cat i els gatets ja s’encarregaran de donar el seu vistiplau!

Cada any, centenars de gates crien a Sant Cugat, i des de la PAS es fan tots els rescats possibles per evitar que el destí dels gatets (i sempre que sigui possible, de les seves mares) siguin els carrers. Són animals amb dies o setmanes de vida que necessiten atenció veterinària, cures i alimentació, tirar-los endavant i trobar-los una llar és tot un repte, i necessitem la teva ajuda per aconseguir-lo: mainaderes i mainaders, cases d’acollida i adoptants són indispensables per treure'ls dels carrers i trobar-los una família.

Sigues part del canvi i salva vides!

Treure els animals dels carrers de la ciutat i donar-los una llar és responsabilitat de tots, i tu pots ser protagonista d’aquesta fita! Si tens experiència com a mainadera, vols ser casa d’acollida o et planteges fer una adopció, no dubtis en contactar-nos, la teva col·laboració és vital pels animals de Sant Cugat.

Gatets busquen pis!

Notícies relacionades