Help me to Help them, per Zoe Galinsoga

Us escric per compartir que aquest divendres surto cap a Idomeni a cooperar al camp de refugiats. Hi seré per un període de dos mesos i estaré cooperant amb l’ONG Nurture Project International, que treballa per assistir i acompanyar els parts al camp i els processos de lactància.
És una ONG molt jove que ha nascut en aquesta situació tan trista, però val a dir, que alhora és esperançadora per què compta amb un gran equip de professionals i no professionals de tot el món, tots ells voluntaris, en la seva major part dones.

Durant la meva estada allà comptaré amb aquest blog per anar explicant el que vagi experimentant allà. Ara encara està buit, però amb el pas de les setmanes s’anirà completant.
Desitjo de tot cor fer-ho d’una manera que ajudi a, des d’aquí, experimentar més humanament el que es viu als camps.

Una abraçada amics i amigues! Ens anem comunicant, www.heartinhands.org

Nota de la redacció: durant les setmanes que la Zoe Galinsoga estigui a Idomeni anirem publicant alguns dels seus articles del blog www.heartinhands.org per tal de fer-ne més difusió. Perquè és una cooperant de Sant Cugat i perquè volem viure de prop el drama dels refugiats, del que ens hem fet ressò manta vegades.

La Zoe es va posar en contacte amb nosaltres amb el següent correu electrònic i, ja que no podem ajudar-la econòmicament, li vàrem proposar fer-nos ressò mitjançant el nostre mitjà. A vosaltres però us demanem que en la mesura del possible doneu un cop de mà. Aquí teniu el seu escrit:

Hola estimades amigues, amics i familiars! 

Alguns i algunes fa molt que no parlem, però vull compartir amb tothom el projecte.

Us escric, sobretot, per compartir que me'n vaig, i també per demanar-vos suport:

Divendres volaré a Grècia per a cooperar als camps de refugiats d'Idomeni, si tot va tal com està previst, per un període de dos mesos.

Estaré cooperant amb l'ONG Nurture Project International, que treballa per assistir i acompanyar els parts i els processos de lactància.

És una ONG molt jove, que ha nascut en aquesta situació tan trista, però val a dir, que alhora és esperançadora, per què compta amb un gran equip de professionals i no professionals de tot el món, tots ells voluntaris, en la seva major part dones. http://nurtureprojectinternational.org

¿PER A QUÈ SUPORT?

Totes aquestes persones som voluntàries, per tant, estem disposades a fer-nos càrrec de cobrir el 100% de les nostres despeses allà (vols, allotjament, menjar diari, transport diari...) per ajudar.

¿QUÈ NECESSITO?

He calculat que necessitaré uns 1100 euros per a cobrir els dos mesos. Aquesta és una xifra orientativa. Si la sobrepassem, (a part de fer una gran celebració) ho donaré a aquells que més ho necessitin, de part vostra.

¿COM POTS AJUDAR-ME?

Concepte (Refugiats)

IBAN: ES90 1491 0001 2121 6483 0420

Triodos Bank

¿QUÈ OFEREIXO?

Gràcies de part meva i de totes les persones que segueixen rebent i donant ajuda!

Una abraçada gegant per a totes i tots, de tot cor,

Zoe Galinsoga Duran

www.heartinhands.org

Notícies relacionades