Opinió

Sobre l’espanyol postmodern i zones verdes sobrevingudes

Argumentava l'Excma. Sra. alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa i Pagès, que la decisió de substituir zones d'aparcament gratuït al nostre municipi per zones de pagament era una "decisió dels veïns". La pregunta que jo plantejo avui és ¿de quins veïns i per què, alcaldessa?

Sobre la llibertat d'expressió i altres foteses

Margarita Robles va arquejar les celles, va fer una pausa de diversos segons, i va començar a fabricar les paraules que havia memoritzat la nit anterior de l'Argumentari: “Cal rebaixar la tensió. El PSOE treballa a Catalunya perquè això sigui possible”.

La zona taronja i el polígon de Can Sant Joan

El polígon industrial de Can Sant Joan està situat entre els municipis de Sant Cugat del Vallès i Rubí. S’hi desplacen diàriament 41.665 persones, de les quals 15.000 són treballadors, 9.415 són estudiants i 17.250 són visitants.

Immersió, no ofegament

Per molt que siguem moltes persones les que considerem que les línies que han de dividir una societat han de ser les mínimes, i que quanta menys força tinguin aquestes línies, millor, hem de reconèixer que, malgrat les lluites reals per la igualtat, les divisions continuen esqueixant el cos social en parts desiguals.

Esperant la carta

Com cada principi de gener, estic esperant la carta del govern espanyol, per rebre la comunicació del meu augment com pensionista.

La sanitat i els pensionistes

Aquest final d’any aquí a Catalunya ha sigut bastant mogut. Ara un cop passades les eleccions, comença la feina de veritat formar el nou govern i encarar els problemes reals del país.

Pàgines

Subscribe to Opinió