Opinió

Sobre la llibertat d'expressió i altres foteses

Margarita Robles va arquejar les celles, va fer una pausa de diversos segons, i va començar a fabricar les paraules que havia memoritzat la nit anterior de l'Argumentari: “Cal rebaixar la tensió. El PSOE treballa a Catalunya perquè això sigui possible”.

La zona taronja i el polígon de Can Sant Joan

El polígon industrial de Can Sant Joan està situat entre els municipis de Sant Cugat del Vallès i Rubí. S’hi desplacen diàriament 41.665 persones, de les quals 15.000 són treballadors, 9.415 són estudiants i 17.250 són visitants.

Immersió, no ofegament

Per molt que siguem moltes persones les que considerem que les línies que han de dividir una societat han de ser les mínimes, i que quanta menys força tinguin aquestes línies, millor, hem de reconèixer que, malgrat les lluites reals per la igualtat, les divisions continuen esqueixant el cos social en parts desiguals.

Esperant la carta

Com cada principi de gener, estic esperant la carta del govern espanyol, per rebre la comunicació del meu augment com pensionista.

La sanitat i els pensionistes

Aquest final d’any aquí a Catalunya ha sigut bastant mogut. Ara un cop passades les eleccions, comença la feina de veritat formar el nou govern i encarar els problemes reals del país.

L'Alternativa ens porta a Barcelona dos directors perquè presentin els seus films

La ruptura de gèneres, la innovació i la representació de la realitat són uns dels motors de la 24a edició de l'Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona que des del dilluns 13 fins el diumenge 19 de novembre ens ha ofert projeccions a diferents espais del CCCB.

Premis Lux a la Filmoteca de Catalunya

El passat 28, 29 i 30 de novembre la Filmoteca de Catalunya va projectar les 3 pel·lícules finalistes de la 10a edició dels Premis Lux de Cinema en l’edició de 2017. Els premis, nascuts l’any 2007 i atorgats pel Parlament Europeu, presenten un focus anual sobre les pel·lícules amb forta opinió sobre el debat públic europeu. El Parlament considera que el cinema, un mitjà cultural massiu, pot ser un vehicle ideal per al debat i la reflexió sobre Europa i el seu futur.

L'Alternativa: Barcelona independent film festival

Si recordo bé quan l'any passat vaig travessar la porta del teatre del CCCB, en veure la cua uniforme que formaven una vintena de persones de trenta, seixanta anys, em va semblar un festival petit, el segon dia ja ens reconeixeríem entre visitants.

Pàgines

Subscribe to Opinió