La mirada del Tino

Encabronada, Llibre Gegant i Gausacs

Tino Rubio ens ofereix aquest recull fotogràfic de l’Encabronada dels Diables, de la festa del Llibre Gegant i de la darrera actuació castellera dels Gausacs.

Sant Jordi i la Marxa Infantil en imatges

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix un nou recull fotogràfic, aquest cop amb les millors imatges de la Marxa Infantil i Sant Jordi del 2018.

De Pasqua i Primavera

Fotos: Tino Rubio

Vam acabar el mes passat menjant-nos la mona i, mentrestant, l’entorn de Sant Cugat ha començat a florir donant la benvinguda a la primavera. Tino Rubio ho recull en aquest àlbum fotogràfic.

De la Volta a Rams

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix aquest recull fotogràfic que va des de la Volta ciclista a rams passant per la darrera emblanquinada de la ciutat.

Els Tres Tombs en imatges

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio tria les seves millors imatges de l’edició d’enguany dels Tres Tombs amb els Bastoners com a abanderats.

El Nadal en imatges

Tino Rubio ens ofereix aquest recull d’imatges dels darrers dies de vacances entre mercadets, Reis Mags, circ i més. La millor manera de recordar el Nadal del 2017-18.

Llums de Nadal i Naus de l'Art

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix aquest recull fotogràfic de l’arribada del Nadal a Sant Cugat en forma de llums i activitats i de les portes obertes a les Naus de l’Art de La Floresta.

Concert de Santa Cecília

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix un nou recull fotogràfic amb la tardor i el concert de Santa Cecília al Monestir com a protagonistes.

Cros i tardor

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix un nou recull d’imatges de les darreres setmanes amb el Cros i les imatges de tardor com a protagonistes.

Pàgines

Subscribe to La mirada del Tino