La mirada del Tino

Els Tres Tombs en imatges

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio tria les seves millors imatges de l’edició d’enguany dels Tres Tombs amb els Bastoners com a abanderats.

El Nadal en imatges

Tino Rubio ens ofereix aquest recull d’imatges dels darrers dies de vacances entre mercadets, Reis Mags, circ i més. La millor manera de recordar el Nadal del 2017-18.

Llums de Nadal i Naus de l'Art

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix aquest recull fotogràfic de l’arribada del Nadal a Sant Cugat en forma de llums i activitats i de les portes obertes a les Naus de l’Art de La Floresta.

Concert de Santa Cecília

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix un nou recull fotogràfic amb la tardor i el concert de Santa Cecília al Monestir com a protagonistes.

Cros i tardor

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix un nou recull d’imatges de les darreres setmanes amb el Cros i les imatges de tardor com a protagonistes.

La Festa de Tardor en imatges

Tino Rubio ens ofereix un nou recull d’imatges, aquest cop de la Festa de Tardor d’enguany, que ha tingut el centenari de l’arribada del tren a la ciutat com a tema principal.

Pluja, festa a Coll Favà i cursa DIR Mossos d'Esquadra

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ens ofereix un nou recull fotogràfic aquest cop protagonitzat per la pluja, la festa del barri de Coll Favà i la cursa DIR Mossos d’Esquadra.

Vaga general i swing

Fotos: Tino Rubio

Tino Rubio ha fet una nova tria de fotografies d’alguns dels esdeveniments de les darreres setmanes, en aquest cas amb la vaga general del 3 d’octubre i una ballada de swing a Can Quitèria com a protagonistes.

Recuperem el seny

Fotos: Tino Rubio

Pàgines

Subscribe to La mirada del Tino