Mira-sol

Blanca de la Torre:"A Mira-sol hi ha molta oferta formativa infantil però poc moviment associatiu"

Entrevistem a Blanca de la Torre, membre de la coordinadora sociocultural de Mira-sol, perquè ens expliqui com ha estat el ressorgiment de la coordinadora després d’uns anys d’inactivitat i el perfil de veïns que viuen a Mira-sol, així com les seves inquietuds i iniciatives. 

Els veïns de Mira-sol traslladen la seva preocupació per la seguretat al Consell de Barri

Mas Gener, la seguretat i la participació als pressupostos participatius protagonitzen un Consell en què s’ha anunciat que el Catalunya recuperarà el triangle de pati que s’havia previst incloure al Complex Esportiu.

L'AMPA del Catalunya critica que l'avantprojecte del Complex Esportiu de Mira-sol preveu treure'ls un tros de pati

El Consell de Barri de Mira-sol tracta el projecte del nou equipament per al barri i els primers passos per solucionar les molèsties dels veïns de Mas Gener. També demana una visió territorial dels pressupostos participatius.

Joaquim Arcas: “Els tractes de l'Ajuntament amb Cíclica van ser previs a la incorporació de Marina Casals a l'àrea de Medi Ambient”

En aquesta entrevista el soci fundador de Cíclica explica l'estat de l'hort comunitari de Mira-sol i es defensa de l'acusació de Ciutadans d'un possible conflicte d'interessos en el contracte amb el consistori.

El Congrés aprova minimitzar l’impacte acústic de l’AP-7 al seu pas per Sant Cugat

La Comissió de Foment del Congrés aprova realitzar un estudi per minimitzar la contaminació acústica de l’AP7 al seu pas per barri de Mas Gener. Aquest pas arriba després que ens els darrers mesos els veïns hagin realitzat diverses reivindicacions per reclamar solucions.   

Prop de 200.000 euros dels diners de lliure disposició de Mira-sol dels darrers anys no han estat executats

El Consell de Barri decideix gastar 122.000€ en el marc de la partida de lliure disposició del 2016 tot i que anualment només en rep 80.000€; alguns dels projectes aprovats els anys anteriors no s'han realitzat.

Carrer Guadalajara, el carrer del desinterès

El veïns del Carrer Guadalajara estan cansats de ser ignorats pel consistori i amenacen que a partir de setembre emprendran accions concretes per aconseguir ser escoltats. Una torre d’alta tensió i el soroll constant de l’AP7 són les principals preocupacions del veïnat del barri de Mas Gener. 

La força de l'aigua de la riera de Can Cabassa provoca desperfectes en cases i espais públics

A una veïna se li fa enfonsar el patí i una altra va explicar al Consell de Barri que la riera se li ha menjat part del terreny de la seva casa. Amb l'augment de reivindicacions el govern pren accions que arriben després d'anys de deixadesa.

Pàgines

Subscribe to Mira-sol