Mira-sol

Els sorolls i la torre elèctrica de Mas Gener tornen a protagonitzar el Consell de Mira-sol

L’Ajuntament vol el soterrament de la línia d’alta tensió amb un conveni amb Rubí, aprovarà una moció per reduir l’impacte sonor de l’AP7 i negocia amb l’EMD per cobrir la pista esportiva del barri.

El Consell de Mira-sol es dotarà d’un reglament per als diners de lliure disposició

Després de la discussió sobre el carril bici de Mas Gener, l’òrgan de participació decideix fixar unes normes que esclareixin com gestionar la partida de 80.000 euros que anualment li correspon com a espai de participació terriorial.

Blanca de la Torre:"A Mira-sol hi ha molta oferta formativa infantil però poc moviment associatiu"

Entrevistem a Blanca de la Torre, membre de la coordinadora sociocultural de Mira-sol, perquè ens expliqui com ha estat el ressorgiment de la coordinadora després d’uns anys d’inactivitat i el perfil de veïns que viuen a Mira-sol, així com les seves inquietuds i iniciatives. 

Els veïns de Mira-sol traslladen la seva preocupació per la seguretat al Consell de Barri

Mas Gener, la seguretat i la participació als pressupostos participatius protagonitzen un Consell en què s’ha anunciat que el Catalunya recuperarà el triangle de pati que s’havia previst incloure al Complex Esportiu.

L'AMPA del Catalunya critica que l'avantprojecte del Complex Esportiu de Mira-sol preveu treure'ls un tros de pati

El Consell de Barri de Mira-sol tracta el projecte del nou equipament per al barri i els primers passos per solucionar les molèsties dels veïns de Mas Gener. També demana una visió territorial dels pressupostos participatius.

Joaquim Arcas: “Els tractes de l'Ajuntament amb Cíclica van ser previs a la incorporació de Marina Casals a l'àrea de Medi Ambient”

En aquesta entrevista el soci fundador de Cíclica explica l'estat de l'hort comunitari de Mira-sol i es defensa de l'acusació de Ciutadans d'un possible conflicte d'interessos en el contracte amb el consistori.

Pàgines

Subscribe to Mira-sol