Llibertàries Sant Cugat

Una resposta política a un problema polític. Les violències masclistes a l'Esquerra Independentista de Sant Cugat

"Germana jo et crec", "jo per elles i elles per mi", "juntes trenquem el silenci", "si toquen a una ens toquen a totes", "ens volem vives i amb vides dignes", "cap agressió sense resposta"... són lemes que l'Esquerra Independentista de Sant Cugat (CUP, Arran i Endavant), juntament amb Hora Bruixa utilitzen habitualment en la seva propaganda política. Desgraciadament es queden en això, simple propaganda.

No hi ha temps per ser reformista

El col·lapse no serà demà, va començar ahir.

Que el clima se'n va a la merda està clar. Que el col·lapse civilitzatori s'està donant molt més ràpid del que volem creure també. Moltes veus porten dècades avisant-ho, però no se'ls ha volgut fer cas*.

La Confederació General de Treball obre local a Sant Cugat

La CGT sempre ha estat present a Sant Cugat en diferents empreses o institucions del municipi (Catalana Occidente, DXC, l'Ajuntament, TVE i TV3, etc.). Durant els últims anys la lluita contra la precarització laboral en les noves realitats han fet que aquesta presencia s'amplii a altres àmbits com a escoles, repartiment a domicili o biblioteques.

Sant Cugat, ciutat d'explotació, terreny de lluita sindical

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Sant Cugat. El petit poble que dècades de planificació urbanística i de disseny social pretén convertir en una ciutat per a la classe alta. Mansions, parcs verds, botigues cares, cotxes elèctrics, escoles privades, instituts concertats, universitats neoliberals...