Les Planes

Les entitats cancel·len la Festa Major de Les Planes perquè no estarà acabada la coberta de l’Espai Pere Grau

La Comissió de Festes critica que el govern ha incomplit l’acord de tenir l’obra enllestida per a abans de la celebració. Davant la manca d’espai, els veïns han preferit anul·lar tots els actes previstos.

Els veïns de Les Planes decideixen la programació del nou Espai Eco

L’Espai Eco de Les Planes és un espai de trobada que va obrir les seves portes el passat mes de setembre del 2016, amb l’objectiu de promoure l’intercanvi, de manera que fossin els mateixos veïns i entitats del barri, els que proposessin les diferents activitats que es realitzen a l’espai.

El cost de la cobertura de l’espai Mossèn Pere Grau es dispara fins a 480.000 euros

El primer Consell de Barri de l’any a Les Planes serveix per repassar l’estat de la cobertura de la pista i de la urbanització de Can Borrull. També s’ha informat de la posada en marxa de la brigada pròpia del barri.

Alguns veïns de Les Planes diuen que Puigdomènech els “ha venut la moto” amb l'Espai Eco

L'equipament al tocar de l'Espai Mossèn Pere Grau, la urbanització de Can Borrull, els diners de lliure disposició i la mobilitat centren el penúltim Consell de Barri abans que acabi l'any.

Les Planes reivindica el treball veïnal per aconseguir les millores al barri en l'inici de Festa Major

El pregó posa en valor el sentiment de poble que es manté al barri i l'esperit dels ciutadans per fer actuacions que solucionin desperfectes i permetin noves oportunitats. La celebració s'allarga tot el cap de setmana.

Pàgines

Subscribe to Les Planes