Les Planes

Els veïns obren el debat sobre el retard de la cobertura de l’Espai Pere Grau

El darrer Consell de Barri del curs a Les Planes ha servit per tancar temes però també per debatre del gran afer del barri durant els darrers mesos, el retard de la cobertura de les pistes i la cancel·lació de la Festa Major.

Les entitats cancel·len la Festa Major de Les Planes perquè no estarà acabada la coberta de l’Espai Pere Grau

La Comissió de Festes critica que el govern ha incomplit l’acord de tenir l’obra enllestida per a abans de la celebració. Davant la manca d’espai, els veïns han preferit anul·lar tots els actes previstos.

Els veïns de Les Planes decideixen la programació del nou Espai Eco

L’Espai Eco de Les Planes és un espai de trobada que va obrir les seves portes el passat mes de setembre del 2016, amb l’objectiu de promoure l’intercanvi, de manera que fossin els mateixos veïns i entitats del barri, els que proposessin les diferents activitats que es realitzen a l’espai.

El cost de la cobertura de l’espai Mossèn Pere Grau es dispara fins a 480.000 euros

El primer Consell de Barri de l’any a Les Planes serveix per repassar l’estat de la cobertura de la pista i de la urbanització de Can Borrull. També s’ha informat de la posada en marxa de la brigada pròpia del barri.

Alguns veïns de Les Planes diuen que Puigdomènech els “ha venut la moto” amb l'Espai Eco

L'equipament al tocar de l'Espai Mossèn Pere Grau, la urbanització de Can Borrull, els diners de lliure disposició i la mobilitat centren el penúltim Consell de Barri abans que acabi l'any.

Pàgines

Subscribe to Les Planes