Les Planes

Durant el mes de desembre, nova data aproximada per acabar la cobertura de l’Espai Pere Grau

Els veïns desconfien del nou calendari després d’un retard de prop de dos mesos. El Consell de Barri serveix per presentar l’estat d’execució dels projectes de lliure disposició i anunciar que l’any vinent seran 90.000 euros.

El centre de menors Els Lledoners s’obre al barri i trenca prejudicis

Les activitats conjuntes amb els veïns han permès la trobada i trencar els estereotips que a ambdues bandes tenien prefixats. El director del centre diu que els menors se senten part de l’entorn gràcies als moment de trobada.ce

La nova junta de l’Associació de Veïns de Les Planes es presenta al barri apostant pel treball en xarxa

Després de la crisi d’abans d’estiu, l’entitat torna a la normalitat amb noves apostes i projectes impulsats per un nou equip que, després de setmanes de treball, s’ha presentat en una assemblea oberta.

L’Espai Eco celebra el seu primer aniversari posant en valor la bona acollida veïnal

L’associació que gestiona l’espai ha celebrat la seva tercera àgora, que ha servit per celebrar el primer any de funcionament de l’equipament. Tenen el repte de seguir obrint-se i preparar noves activitats.

Ignasi López: “Hem d’aconseguir que més gent s’impliqui a l’Associació de Veïns de Les Planes”

Després d’haver salvat in extremis l’entitat, la nova junta s’enfronta al repte d’aconseguir més implicació veïnal sense abandonar la tasca de negociació amb les institucions. En parlem amb el seu nou president.

Els veïns obren el debat sobre el retard de la cobertura de l’Espai Pere Grau

El darrer Consell de Barri del curs a Les Planes ha servit per tancar temes però també per debatre del gran afer del barri durant els darrers mesos, el retard de la cobertura de les pistes i la cancel·lació de la Festa Major.

Les entitats cancel·len la Festa Major de Les Planes perquè no estarà acabada la coberta de l’Espai Pere Grau

La Comissió de Festes critica que el govern ha incomplit l’acord de tenir l’obra enllestida per a abans de la celebració. Davant la manca d’espai, els veïns han preferit anul·lar tots els actes previstos.

Pàgines

Subscribe to Les Planes