Laura Luque

Vivint a les escletxes

Últimament es parla molt sobre la problemàtica de l'habitatge, però la normalització del fet que calgui suor i llàgrimes per dormir sota un sostre és tan vertiginosa que mai serem suficientment pesats.

Ni muts ni a la gàbia

Ahir 16 de febrer de 2021 de bon matí, es va presentar la comitiva judicial i un fort desplegament de Mossos d'Esquadra per tal de detenir i empresonar el raper Pablo Hasél.

El perill de concebre com a vàlides totes les opinions

La velocitat és la capacitat que té un cos o un organisme en recórrer una distància predeterminada en el menor temps possible. Per exemple, la llum viatja a 300.000 km/s, trigant uns 8 minuts a anar del Sol a la Terra. La Terra té una velocitat de rotació de 411,2 m/s. Un electró triga 0,13 segons a fer una volta a la Terra. I VOX, després de només vuit anys des de la seva formació, és la tercera força política en el Congrés dels Diputats.

Organització contra la privatització de la terra

Un fantasma recorre la ciutat: el fantasma de l'organització col·lectiva. Totes les forces de la vella elit s'han unit en santa creuada per assetjar aquest fantasma: en aquesta ocasió conformada per Albert Civit i Incasòl, Damià Calvet i els pocs que traurien rèdit de la construcció d'un nou camp de golf a Can Sant Joan.