Òpera, educació, art i mercats a l’Ateneu

La programació cultural a l’Ateneu, malgrat les limitacions d’aforament i seguretat, segueix amb èxit el seu curs aquesta tardor. Aquesta setmana gaudirem de la segona sessió del cicle Òpera entre copes. El dimarts 13 a les 19.30 h a la sala d’actes, el tenor Marc Sala ens parlarà de l’òpera Don Giovanni, de W. A. Mozart. I si no tens plaça per aquesta sessió o prefereixes gaudir-la des de casa, el dijous 15 a les 20 h repetim en format videoconferència. Inscriu-te presencialment a l’Ateneu o a la web www.ateneu.cat/inscripcions

El mateix dijous a les 19 h l’educadora, terapeuta i escriptora Marta Butjosa oferirà una xerrada gratuïta dirigida a pares i mares dins del cicle Educar amb consciència sota el títol Per què no a les pantalles? Serà necessària inscripció prèvia!

I acabem la setmana amb la inauguració de l’exposició col·lectiva dels artistes de FIRART, que ens endinsen en un món imaginari amb una selecció d’obres existencials, expressives i introspectives. Serà la tarda del divendres 16 a les 18 i a les 19.30 h a la sala d’actes de l’Ateneu.

La setmana vinent el dijous 22 d’octubre acollirem la programació de Confinats, el llibre del periodista santcugatenc Josep María Vallès, que reprodueix fil per randa les reflexions, els neguits i les oportunitats viscudes i escrites per cent persones durant el confinament de la Covid-19.

Mercat de 2a mà

El Mercat de segona mà que organitza l’Ecoateneu és una de les cites més esperades pels santcugatencs. Tot i que les inscripcions per posar parades estan tancades, podreu visitar el Mercat i passejar entre objectes que busquen una segona vida els dissabtes 24 d’octubre i 28 de novembre de 10 a 15 h a la Rambla del Celler.

La idea d’aquest Mercat és generar un espai per vendre, comprar, intercanviar o regalar tot allò que ja no fem servir, i doner un nou ús a tots els objectes que tenim desats per casa. D’aquesta manera reutilitzem i reciclem, valors que segueixen la filosofia de l’Ecoateneu, que com sabeu a més d’organitzar el Mercat de Pagès dos cops al mes, gestiona els Horts Urbans del carrer Amposta.

T’agradaria posar parada? Sentim comunicar-te que les inscripcions per a aquests dos mercats estan completes, ja que es van reservar per als inscrits al Mercat previst al març que es va haver de suspendre. Pels Mercats del 2021 les dates encara no s’han concretat, però s’obriran les inscripcions aproximadament 2 setmanes abans de cada Mercat, així que estigues atent!

 

Notícies relacionades