Obrim inscripcions per als cursos i tallers d’hivern!

Ja pots fer la inscripció per als nous cursos i tallers d’hivern que tindran lloc del 18 de gener al 26 de març. Seguim amb una completa programació amb cursos de totes les branques: Joves, Espai Família, Benestar, Idiomes, Fotografia, Formació, Dansa, Coneixements i Lleure, Narrativa i Literatura, Art i Manualitats, Jardineria, Humanitats, Informàtica, Cuina...

Com veureu al nou programa, mantenim aquest trimestre la col·laboració amb el Museu del Còmic i no podien faltar les novetats de cursos, com el d’Educar amb consciència  o Catalunya i Llatinoamèrica: influències mútues. Hem ampliat també l’oferta formativa de cursos en línia, i podreu consultar la programació cultural prevista per a tot el trimestre. Us recordem que la inscripció es pot fer tant en línia (www.ateneu.cat/inscripcions) com presencialment (Avinguda de Gràcia, 16).

I si fem un repàs a l’agenda d’activitats, el dijous 10 a les 19 h a la Cambra de l’Ateneu tindrem a Magalí Sare i Sebastià Gris presentant el seu nou disc, A boy and a girl. Tot i que les entrades estan esgotades, intentarem fer la retransmissió en directe des del nostre canal de Youtube.

El dissabte 12 no pot faltar el Mercat de Pagès a la Plaça de Sant Pere que organitza l’Ecoateneu, i la setmana vinent estarà plena de música, ja que el dimarts 15 acollim l’última sessió de l’any del cicle Òpera entre copes, que repetim el dia 17 en videoconferència per parlar de La Traviata. Aquest mateix dijous 17 a les 19 h, el violista del Liceu, Alejandro Garrido, farà un concert benèfic a la sala d’actes.

El divendres 18 ens convertirem en una de les seus de la 4ª Biennal de QgatFoto per acollir l’exposició Poemari fotogràfic, d’Elisenda Puig i Quim Llop, i a les 19.30 Antinea Ravarotto presentarà Balcón con vistas, un llibre solidari a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Les inscripcions per totes les activitats es poden fer ja a www.ateneu.cat/inscripcions

A més, s’apropa Nadal i a l’Ateneu no podia faltar el Concurs de Pessebres, que aquest 2020 serà fotogràfic. A la web de l’Ateneu ja pots consultar les bases i categories. Entre el 14 i el 31 de desembre podràs inscriure’t, adjuntant fotografies i/o un vídeo perquè el jurat en pugui fer la valoració dels pessebres presentats.

A partir del dimarts 15 també podreu visitar la mostra de pessebres, figures i diorames al vestíbul de l’Ateneu, fruit de la col·laboració amb les Agrupacions de Pessebristes de Sant Cugat i Mataró.

Com veieu ens esperen 15 dies d’activitat intensa a l’Ateneu de Sant Cugat.

Notícies relacionades