L’art i la música, protagonistes a l’Ateneu

El matí del dimecres 12 es va inaugurar l'exposició a l'Espai de Trobada de l'Ateneu amb els treballs de l'alumnat del taller de pintura del Club Social de l'Espai de Lleure, coordinat per Anne Decis. La base principal del taller és la cooperació i expressió artística dels usuaris amb tècniques acríliques sobre paper, aquarel·la, llapis de colors i collage. La mostra estarà disponible del fins al 14 de juny i els horaris es poden consultar al web de l'Ateneu.

Per altra banda a partir del divendres 14 la sala d'actes acollirà les creacions de Sandra Méndez Creu (Sant Cugat, 1990) , que agrupades sota el títol "Ànima i ales: una mirada a través de l'art" pretén fer visible la seva història de vida i mostrar qui és realment.

I si aquesta setmana l'art era el protagonista a l'Ateneu, la setmana vinent la música omplirà tant la "Cambra de l'Ateneu" com donarà inici al cicle "Els vespres al pati". Les entrades pels concerts són gratuïtes amb inscripció prèvia, i es podran seguir en directe des del nostre canal de Youtube.

Els paisatges sonors del pianista i compositor noruec Håvard Enstad ens portaran el dijous 20 a les 19 h des dels boscs escandinaus fins als monestirs d'Armènia. Les seves obres uneixen la simetria barroca amb els ritmes balcans, tot enllaçat amb delicadesa i empaquetat en un ambient màgic. Ho farà acompanyat de la violinista Sara Balasch i el violoncel·lista Jon Cottle.

El divendres 21 a les 20 h Raquel Lúa presentarà al pati de l'Ateneu en format trio amb l'Amaia Miranda (guitarra) i la Glòria Maurel (bateria) les cançons del seu darrer treball "Kairós" juntament amb les que componen el seu primer disc. Podrem gaudir del talent de la jove compositora de Barcelona acompanyada de dos de les instrumentistes més talentoses a nivell nacional, una oportunitat meravellosa d'escoltar-la.

Notícies relacionades