Inici de curs i propostes literàries!

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Ara sí, el passat dissabte 25 vam començar els tallers d’aquest trimestre. Encara queden places per alguns cursos, i per això t’animem a acabar de donar una ullada al nostre programa o trucar-nos per informar-te de la disponibilitat de places.

Pel que fa a la programació cultural, iniciem novament el cicle “Òpera entre copes” que vam engegar tot just fa dos anys. El tenor Marc Sala, president d’AprÒpera, ens parla cada mes una òpera per ajudar-nos a entendre aquest gènere de més a prop. Al setembre serà el torn d’Ariadne auf Naxos¸ un clàssic de Strauss, que podreu gaudir el dimarts 28 a l’Ateneu o i el dia 30 en format online. Consulta preus i inscripcions a www.ateneu.cat/inscripcions

I si el que t’interessa és la literatura, el dijous a les 19 h Rous Sarrias presentarà Com la vida mateixa on recopila entrevistes, poemes, cartes, reflexions, comiats i reivindicacions.

Aquest mes les Tertúlies Literàries que organitza l’Associació Gabriel Ferrater a l’Ateneu tindran sessió doble: el dimarts 5 serà el torn de la darrera trobada amb Jordi Llavina per parlar de Joan Margarit, i el dimarts 19 a les 18.30 h tindrem el plaer d’escoltar a l’escriptora Carme Riera que ens parlarà de “La escuela de Barcelona”. La proposta és gratuïta amb inscripció prèvia.

Per una altra banda, la Salut Mental és un dels temes centrals de la programació cultural d’aquest trimestre, i l’Ateneu serà punt de recollida de donatius per la Marató de TV3. La primera activitat programada per seguir desmuntant els tabús sobre malalties mentals serà la presentació del llibre “Dormidos en el nunca (Y nos llamaron locos)” de Princesa Inca i Francesc de Diego el dijous 7 a la tarda. T’hi esperem!

 

Per últim, els Mercats de Pagès que organitza l’Ecoateneu en col·laboració amb l’Ajuntament han crescut en dates i espais, i aquest dissabte 2 el Mercat de Volpelleres tornarà a transformar-se en un lloc on poder comprar productes de proximitat, ecològics i de temporada de 9 a 14 h. T’hi esperem!

Notícies relacionades