Havaneres, poesia, salut mental i monogràfics a l’Ateneu

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Tanquem el mes d’octubre amb la presentació del llibre Orígenes de la Habanera: la contradanza i el tango en Cuba, de l’escriptor i intel·lectual cubà-espanyol Arsenio Rodríguez Quintana, resident a Sant Cugat. Rodríguez ha presentat ja alguns dels 14 llibres que té publicats a l’Ateneu. Aquesta vegada la cita serà el dijous 28 a les 19h. i per parlar-nos sobre el ritme d’havaneres i la seva relació amb el ritme africà. L’entrada és gratuïta però serà necessària inscripció prèvia.

Al novembre acollim una proposta especial dins del cicle de Tertúlies Literàries coordinat per l’Associació Gabriel Ferrater. La cita serà el dimarts 2 a les 19h. a l’Ateneu per unir poesia i vi. Miquel Santeulàlia i Núria Pujolàs, membres de l’Associació, duran a terme una lectura de poemes, que anirà acompanyada d’un tast de vins a càrrec de Montse Grau, patrocinat pel Club de Vins Noé i el celler Castell d’Encus. L’entrada és gratuïta, però serà necessari reserva prèvia per acudir presencialment.

A més aquesta mateixa setmana comencem amb els actes del cicle de Salut Mental de la Marató de TV3. El coneixement del cervell ens ajudarà a trencar l’estigma que els envolta, i per apropar-nos a aquesta temàtica tindrem a l’Ateneu el dijous 4 de novembre a les 19h. a la Dra. Roser Nadal, de l’Institut de Neurociències (INc), que oferirà una xerrada sota el títol Què sabem dels trastorns de conducta? Cervell i comportament.

També ens queden encara places pels monogràfics o cursos com Pastisseria salada: Braç de gitano d’ensalada russa, Alimentació en la menopausa, Monogràfics de Ioga o Poesia des d’una mirada de gènere. Anima’t i aprèn amb l’Ateneu. Inscripcions als cursos a www.ateneu.cat/inscripcions.

Notícies relacionades