Final de trimestre

Quan termina un trimestre a l’Ateneu ens envaeix la sensació de canvi d’etapa. En aquesta ocasió, finalitzem una vegada més un trimestre singular on les limitacions d’aforament i les mesures de prevenció per la COVID-19 ens han obligat a estar pendents de les notícies setmana a setmana, tractant d’acollir-nos a l’última flexibilització de mesures per poder tornar al més aviat possible a la presencialitat, sempre amb la màxima seguretat. 

En moltes de les matèries no ens ha sigut possible, i les classes s’han hagut de fer tot el trimestre en línia, amb les dificultats que això suposa per al professorat, l’alumnat. Però un trimestre més des que va començar la pandèmia, ens sentim molt agraïts amb tota la gent que ha confiat en l’Ateneu i s’ha mantingut fidel a aquesta petita família de la qual volem que tots us sentiu part. Gràcies per la paciència, per adaptar-vos a la situació i per voler seguir al nostre costat

I tu, encara no t’has inscrit a cap curs del tercer trimestre? Consulta el programa de cursos i tallers a www.ateneu.cat. També hi trobaràs monogràfics, cursos d’un o dos dies i moltes novetats, com sempre!

Literatura i formació professional a l’Ateneu

Tot i que les classes del nou trimestre no comencen fins al 12 d’abril, l’activitat cultural a l’Ateneu s’avança i el 6 a les 19 h, com cada primer dimarts de mes, acollirem una nova sessió del cicle de Tertúlies Literàries amb l’Associació Gabriel Ferrater dedicat a La escuela de Barcelona. En aquesta ocasió la filòloga i periodista Teresa Muñoz se centrarà en la figura de Josep M. Castellet.

El dijous 8 sota el títol “La formació professional, una gran oportunitat de futur” volem fer descobrir, donar valor i millorar la percepció social dels estudis en formació professional, de vital importància pel futur més immediat i pel treball de les nostres joves generacions. Per fer-ho parlarem amb Miriam Milán (Cap del Servei d'FP d'Educació), Ferran Castrillo (expert en FP), Miquel Urrutia (director de l'Institut d'FP de Sant Cugat) i J.M, Cortés i Jordi Chica ( de J. Juan-Brake Systems). Vols conèixer millor les oportunitats i sortides de la FP? 

Segueix les xerrades en directe al nostre canal de Youtube. Per acudir presencialment serà necessària inscripció prèvia i l’entrada és gratuïta.

Notícies relacionades