Final de curs a l'Ateneu

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El pròxim dia 31 de juliol serà el darrer que obrim les portes fins al setembre, durant el mes d’agost l’Ateneu estarà tancat. Posem punt final a un curs que ha estat ple de projectes nous i antics, d’activitats obertes a tothom, de cursos i tallers per a tots els gustos i sobretot, de moltes i moltes persones que ens hi han acompanyat als cursos i tallers, malgrat les dificultats imposades per la pandèmia. 

Tanquem un curs més ple de música en directe: una dotzena de concerts que han estat plens de les mirades atentes i curioses. Hem acollit 17 exposicions i hem teixit xarxes amb entitats com ara el Festival Lumínic, QGatFoto o Firart, que també han vingut a exposar la seva particular mirada. El cicle Òpera entre Copes, que organitzem amb l’Associació AprÒpera ha consolidat la cita mensual amb l’òpera a l’Ateneu i El Món a la Fresca, en la seva quarta edició, ha generat un interessant debat sobre el canvi climàtic amb la projecció de tres documentals al pati de l’Ateneu, coordinats per la Xarxa Solidària i l’Ajuntament de Sant Cugat.

Tot això sense oblidar les presentacions de llibres, les Tertúlies literàries amb l’AGF i les xerrades sobre diferents temes d’actualitat que hem acollit aquest intens curs 20-21.

Malgrat les dificultats marcades pels confinaments, les restriccions i les distàncies, hem comptat amb un nombrós alumnat als cursos i tallers. Hem tingut uns mercats de pagès plens de persones que volen contribuir a un nou model de consum per a un món millor, i seguim fent créixer el projecte d’horts urbans de l’Ateneu, de cultiu ecològic a Sant Cugat. I els Joves Jubilats, l’Espai de Lleure, els Tallers d’estudi assistit, el Català per a tothom... aquests col·lectius són incansables! 

Així que no podem més que donar les gràcies a totes les persones que heu format part d’aquest 2020-2021 i recordar-vos que el pròxim 1 de setembre obrim portes de nou amb piles ben carregades i amb un munt d’activitats i il·lusions per al nou curs! Bon estiu! 

Notícies relacionades