Fi de trimestre a l'Ateneu

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

A l’Ateneu Santcugatenc tanquem aquesta setmana un curs difícil, que ens ha tornat a posar a prova i ens ha demostrat una vegada més que comptem amb el compromís i la confiança incondicional d’un gran nombre de persones que donen sentit a la nostra feina. Finalitzem aquest trimestre amb la mirada posada en el curs vinent, amb l’esperança de poder reprendre la nostra activitat en totes les branques que conformen l’Ateneu i de poder recuperar la normalitat als cursos i tallers i la programació cultural al primer trimestre del curs 21-22.

Aprofitem aquest article per recordar-vos que al juliol i setembre hem preparat una àmplia oferta amb més de 60 cursos diferents perquè puguis seguir formant-te i cuidant-te. A més a més, els dimecres 7, 14 i 21 de juliol a les 21.30 h acollirem, com anys enrere, el cicle de cinema documental “El món a la fresca” que organitza la Xarxa Solidària i l’Ajuntament de Sant Cugat, en aquesta edició centrat en el canvi climàtic. Les entrades són gratuïtes, però heu de reservar la vostra plaça a www.ateneu.cat/inscripcions

A més, us volem recordar que el passat divendres 11 de juny es va inaugurar l’exposició fotogràfica Llum sobre la foscor. Descobrint universos que es podrà visitar fins al 6 de setembre. L’alumnat del grup de fotografia participativa del Club Social Espai de Lleure de l’Ateneu, coordinat per la fotògrafa Amanda Bernal, ha convertit la sala d’actes en una finestra per acostar al públic la seva vivència i realitat particular com a persones que pateixen un trastorn mental sever o problemes de salut mental de llarga durada.

Amb les imatges que conformen l’exposició, reflecteixen les emocions que els ha generat la pandèmia, com es perceben dins la societat i més enllà, com es veu el món a través dels seus ulls.

Des de setembre de 2020 al taller de fotografia participativa han construït un espai d’escolta i acompanyament, de creativitat i relació entre els participants, on han tingut l’oportunitat d’expressar-se artísticament al voltant de temes que per ells són importants.

Célia Carvalho, José Joaquín Manzano, Pedro Murcia, Jofre Palau i José Luis Ramos són els protagonistes i creadors d’aquesta particular exposició.

 

Notícies relacionades