Arrenca l’activitat a l’Ateneu

Iniciem nou trimestre a l’Ateneu, i a partir del dia 13 l’Ateneu s’omplirà de gent curiosa, inquieta i amb interessos tan diferents com els més de dos-cents cursos que oferim trimestralment... Encara hi queden algunes places, així que fes ja la inscripció presencial o online a www.ateneu.cat!

Dins de les novetats que oferim del gener a l’abril, destaquem que l’apartat d’“Humanitats” s’ha vist ampliat amb els nous cursos d’Història del cinema, Els inicis del s. XX i la IGM (1900-1920) i el d’Història: Trobadors i cavallers, o el nou grup de lectura Llibres que han canviat la història.

La fotografia agafa protagonisme amb un curs de fotografia en anglès i un altre de Retrat i bodegó d’estudi amb il·luminació artificial, que se sumen al bàsic de Fotografia i al d’Instagram. Aquest dimecres 8 de 17 a 18.30h., vine a la xerrada per conèixer millor els beneficis del Tai-txí i el txi-kung en el nostre dia a dia, i no oblidem les sessions gratuïtes que oferim del 9 al 13 de gener dins de l’Espai Família, amb classes de ioga per a mares i nadons o embarassades, de recuperació postpart o de Dansa amb el teu nadó. A més, les classes de salsa i bachata arriben per primera vegada també a la nostra oferta de cursos i tallers!

Dins la programació cultural, iniciem el trimestre amb l’exposició Paisatges d’Irlanda, de Gloria Corrons, el divendres 10 a les 18 h, on a més l’artista ens oferirà un concert de piano.

El Mercat de Pagès que organitza l’Ecoateneu cada segon i últim dissabte de mes amb productes ecològics i de proximitat arranca aquest dissabte 11, de 9 a 14 hores a la plaça de Sant Pere.

La programació cultural continua a l’Ateneu amb una nova sessió el dimarts 14 del cicle Òpera entre copes, on el tenor Marc Sala ens parlarà de l’òpera Aida. Les entrades estan esgotades per aquesta sessió, per això et proposem venir a les 19.30 h als cinemes de Sant Cugat, on continuem la Mostra de Film de dones amb la projecció gratuïta de Chez jolie coiffure, de R. Mfetgo. Aquest cicle l’organitzem amb el suport del SIAD.

El dijous 16 el trio de flamenco fusió liderat per la pianista i compositora Mèlodie Grimard arriba a la Cambra de l’Ateneu per oferir un concert gratuït i de gran qualitat.

Per tancar la setmana vinent, si t’agrada ballar o toques algun instrument estàs més que convidat al Sarau obert i gratuït que organitzem amb l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat el dissabte 18 a les 13 h al pati de l’Ateneu!

Ets una entitat i vols tenir un espai com aquest? Subscriu-te a elCugatenc i, a més, tindràs quatre setmanes de publicitat a l'any i una subscripció gratuïta trimestral per a tots els socis i sòcies de l'entitat.

Notícies relacionades