L'Ateneu

Literatura, música, teatre i cursos de tardor a l’Ateneu

A l’Ateneu fem un balanç molt positiu d’aquest inici de curs! Ens agrada tenir la casa plena de gent i veure l’acollida que han tingut les noves propostes del programa. Us recordem que encara hi ha molts cursos per començar, i sou a temps d’inscriure-us a propostes com Relats utòpics –en col·laboració amb elCugatenc–, Fotografia nocturna, Intel·ligència artificial o Alimentació en la menopausa, entre d’altres. Truca’ns al 936 74 51 95 o dona una ullada a la web per resoldre qualsevol dubte!

Inici de curs i propostes literàries!

Ara sí, el passat dissabte 25 vam començar els tallers d’aquest trimestre. Encara queden places per alguns cursos, i per això t’animem a acabar de donar una ullada al nostre programa o trucar-nos per informar-te de la disponibilitat de places.

Programació cultural, cursos i mercats a l’Ateneu

Aquest setembre està carregat de propostes culturals gratuïtes a l’Ateneu. Si us agrada l’art, fins al 5 d’octubre podeu visitar l’exposició “Sorra” de Jaume Ibars, on ens presenta quadres fets amb l’arena de les platges i deserts que visita. El dimecres 15 inaugurem a l’espai de trobada la mostra “Una caminata per Sant Cugat”, de l’alumnat del curs de fotografia per a joves que van fer al juliol amb l’Escola Traç.

Torna a la rutina amb els cursos de setembre a l’Ateneu

S'acaben les vacances a l'Ateneu i tornem amb novetats, formació, programació cultural i propostes diverses. A partir del dia 3 ja et podràs inscriure als gairebé 220 cursos trimestrals que es faran del 25 de setembre al 21 de desembre, però si vols iniciar abans l'activitat, dóna un cop d'ull al programa de cursos de setembre. Encara queden places per fer ioga, ioga salut, exercici terapèutic, Pilates o el curs en línia de Manipulador d'Aliments entre el 6 i el 23 de setembre!

Aprofita l’agost per planificar el curs 21-22!

Com cada any, l’Ateneu Santcugatenc agafa vacances a l’agost. No ens trobaràs en tot el mes, però ja pots fullejar a la nostra web el programa de cursos de tardor que hem preparat per a la tornada. Les inscripcions als tallers trimestrals començaran el 3 de setembre, i com cada any, hem posat il·lusió i dedicació en oferir a la ciutadania de Sant Cugat una gran varietat d’oci formatiu, amb gairebé 220 cursos presencials o en línia.

Juliol de cultura a la fresca a l'Ateneu

Comencem aquesta setmana a l’Ateneu anunciant la primera sessió del cicle de cinema documental El món a la fresca, que organitza des de fa quatre anys la Xarxa Solidària i l’Ajuntament i que aquest 2021 reflexionarà els dimecres 7, 14 i 21 de juliol al pati de l’Ateneu sobre el canvi climàtic amb la projecció de diferents documentals i el seu posterior debat. 

Fi de trimestre a l'Ateneu

A l’Ateneu Santcugatenc tanquem aquesta setmana un curs difícil, que ens ha tornat a posar a prova i ens ha demostrat una vegada més que comptem amb el compromís i la confiança incondicional d’un gran nombre de persones que donen sentit a la nostra feina. 

Pàgines