L'Ateneu

Juliol de cultura a la fresca a l'Ateneu

Comencem aquesta setmana a l’Ateneu anunciant la primera sessió del cicle de cinema documental El món a la fresca, que organitza des de fa quatre anys la Xarxa Solidària i l’Ajuntament i que aquest 2021 reflexionarà els dimecres 7, 14 i 21 de juliol al pati de l’Ateneu sobre el canvi climàtic amb la projecció de diferents documentals i el seu posterior debat. 

Fi de trimestre a l'Ateneu

A l’Ateneu Santcugatenc tanquem aquesta setmana un curs difícil, que ens ha tornat a posar a prova i ens ha demostrat una vegada més que comptem amb el compromís i la confiança incondicional d’un gran nombre de persones que donen sentit a la nostra feina. 

Exposicions, llibres i poemes a l’Ateneu

El tercer trimestre ha començat amb força a l’Ateneu i tenim previst uns mesos d'intensa activitat formativa i cultural. Pel que fa a les exposicions, podeu visitar a l’Espai de Trobada fins al 2 de maig Les quatre estacions, amb quadres de Lali Bas Dalí, l’única descendent que hi ha actualment de la família Dalí.

Dones en temps de pandèmia

El dijous 9 de març a les 19 h sota el títol "Dones en temps de pandèmia", debatrem sobre com ha quedat la situació de la dona dins el context de la COVID-19 amb Amanda Bernal, Mónika Blasco i Roser Ferrer en una taula rodona moderada per Assun Reyes, que es podrà seguir en directe des del nostre canal de Youtube.

Pàgines