Els veïns de La Floresta demanen una plaça Miquel Olivella

Foto: Jordi Pascual.

L'Audiència pública prèvia a la sessió plenària del mes de juny va ser especialment tranquil·la. Hi va tornar la senyora Palacios, habitual de moltes audiències i consells territorials, demanant respecte pel descans dels veïns i criticant els horaris de la Festa Major. També el senyor Ruiz exigint més accions municipals a Can Cabassa. La novetat va venir, però, de la mà de l'Associació de Veïns i Propietaris de La Floresta.

En una breu intervenció, els representants del col·lectiu van demanar dedicar una plaça a Miquel Olivella, un doctor que havia viscut al barri i havia ajudat molts conciutadans. Per tal de donar a conèixer la figura d'Olivella entre els polítics, van repartir un llibre a cada regidor. Van proposar, a més, que la plaça fos l'actual Pere Planas, ja que aquest personatge ja té un carrer. A més, el canvi de nom no afectaria als veïns a nivell administratiu perquè els accessos a les cases no provenen de la plaça.

La tinent d'Alcalde de Presidència i Serveis Urbans, Cristina Paraira, va explicar que ja havien rebut la proposta i s'estudiava en el marc de la comissió de nomenclàtor, encarregada de posar els noms als carrers de la ciutat. Amb la reiteració dels veïns a l'Audiència Pública va dir que hi insistiria tot i que no fixa data per al canvi de nom. També va respondre a un veí que demanava millores concretes a un parc que farien una revisió de l'espai per tal d'actuar-hi.

Notícies relacionades