La Floresta

El Consell de Barri de La Floresta condemna l’“autoritarisme de l’Estat”

En un comunitat demanen el respecte dels drets individuals i col·lectius. Els florestans també fan una aposta per la visibilització de les dones amb el renomenament d’una plaça i la creació d’una comissió d’igualtat.

Els veïns de La Floresta i Les Planes demanen solucions als robatoris a l’Audiència pública

La tinenta d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, anuncia algunes de les accions presses pel consistori. Mentre, a la porta de l’Ajuntament prop de 70 manifestants exigien mesures.

Autoorganització veïnal i reivindicació davant del govern per posar fre als robatoris a La Floresta

El grup Escamot ajunta 250 veïns que es donen suport mutu davant dels robatoris i intenten mediar amb els presumptes lladres. Demanen mesures a l’Ajuntament per aturar la inseguretat que viu el barri.

Tres satanasos reivindicatius donen la benvinguda a la Festa Major de La Floresta

La celebració s’allargarà durant vuit dies distribuïts entre aquest cap de setmana i el vinent, principalment, amb 32 activitats distribuïdes arreu del barri. El pregó repassa les actuacions pendents al districte.

L’augment de la demanda deixa quatre infants sense escola bressol a La Floresta

El centre ha demanat la creació d’un nou grup però el Patronat Municipal d’Educació, de moment, ho ha denegat. Inicialment s’havien quedat fora 10 nens però diverses baixes han rebaixat el nombre d’afectats.

Pàgines

Subscribe to La Floresta