La Floresta

El Consell de Barri de La Floresta condemna l’“autoritarisme de l’Estat”

En un comunitat demanen el respecte dels drets individuals i col·lectius. Els florestans també fan una aposta per la visibilització de les dones amb el renomenament d’una plaça i la creació d’una comissió d’igualtat.

Els veïns de La Floresta i Les Planes demanen solucions als robatoris a l’Audiència pública

La tinenta d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, anuncia algunes de les accions presses pel consistori. Mentre, a la porta de l’Ajuntament prop de 70 manifestants exigien mesures.

Autoorganització veïnal i reivindicació davant del govern per posar fre als robatoris a La Floresta

El grup Escamot ajunta 250 veïns que es donen suport mutu davant dels robatoris i intenten mediar amb els presumptes lladres. Demanen mesures a l’Ajuntament per aturar la inseguretat que viu el barri.

Tres satanasos reivindicatius donen la benvinguda a la Festa Major de La Floresta

La celebració s’allargarà durant vuit dies distribuïts entre aquest cap de setmana i el vinent, principalment, amb 32 activitats distribuïdes arreu del barri. El pregó repassa les actuacions pendents al districte.

L’augment de la demanda deixa quatre infants sense escola bressol a La Floresta

El centre ha demanat la creació d’un nou grup però el Patronat Municipal d’Educació, de moment, ho ha denegat. Inicialment s’havien quedat fora 10 nens però diverses baixes han rebaixat el nombre d’afectats.

Neix l’Assemblea de Llogaters de La Floresta per fer front a les dificultats d’accés a l’habitatge

Prop d’una trentena de veïns participen a la primera trobada d’una entitat que, sota l’autogestió, ajudarà persones afectades pel preu del lloguer i demanarà accions a l’administració i als propietaris.

Ramon Piqué deixa la presidència del Consell de La Floresta i l’acta de regidor

La reunió de maig del consell de districte ha servit per anunciar el comiat del president, conèixer la proposta dels infants per als diners de lliure disposició i seguir l’evolució dels projectes que afecten al barri.

Els florestans diran la seva per poder “tornar a passejar” pels carrers del barri

El procés culminarà amb un document, que estarà enllestit després d’estiu, a mode de planificació de les actuacions de la segona fase del Pla de Millora. També s’elaborarà la part florestana del Pla de Mobilitat Urbana.

La Floresta aposta per millorar la zona de pícnic de la piscina a la votació dels diners de lliure disposició

També han sortit elegides tres propostes de l’àmbit natural, dues que beneficien entitats i una per posar el valor el patrimoni arquitectònic, natural i històric del barri. La participació ha arribat al 12,17%.

Pàgines

Subscribe to La Floresta