L’Ajuntament treu a concurs públic el servei de mediació per a conflictes veïnals i comunitaris

Foto: Jordi Pascual

Amb l’objectiu d’aconseguir fer de mitjancers en els conflictes veïnals i comunitaris, l’Ajuntament treu a concurs públic un contracte per a la mediació amb un preu de sortida de 132.000 euros durant tres anys i la possibilitat d’una pròrroga d’una anualitat. El concurs públic preveu fer modificacions fins a un màxim de 24.000 euros més en cas que es registri un augment de més del 5% de sol·licituds respecte al 2018, quan se’n van registrat 118.

L’oferta econòmica té un pes del 25% en l’elecció de l’empresa. La resta de factors que es tenen en compte és la millora del salari segons el conveni de referència (25%), tenir un pla de formació (10%), el projecte organitzatiu (32%), els recursos humans adscrits al servei (6%), les propostes innovadores i de qualitat (4%), el pla d’avaluació (4%) i les propostes de difusió (4%).

El concurs públic es va obrir el passat 10 de setembre i les empreses interessades podran presentar ofertes fins el 4 de novembre. Segons les dades dels darrers anys, els problemes de relació i els sorolls són els assumptes més tractats pel servei de medicació de l’Ajuntament.

Notícies relacionades