La Xesca convoca una concentració de suport el dia del judici

Fotografies: Anna Poquet

Darrere de la pancarta amb el lema La Xesca es queda al barri, una trentena de persones han donat suport als membres de La Xesca després que se celebrés el judici, aquest dilluns 3 d’abril. Patrícia Gotarda, membre de la Xesca, ha explicat: “Hem intentat que el judici es posposés però no ha estat possible, esperem que hi hagi la sentència, però la llei està feta per protegir a qui interessa i no esperem guanyar aquest judici”.

La concentració ha començat amb la lectura del manifest i la penjada de cartells a la sucursal del Banc Sabadell, situada a la plaça Octavià, i ha seguit pels carrers de la ciutat fins arribar a l’Ajuntament, on s’ha tornat a llegir el manifest, que criticava el procés judicial, el posicionament de l’Ajuntament i el paper per part de Solvia, immobiliària de Banc Sabadell.

En el manifest, assenyalaven: “Seguirem lluitant mentre es segueixin defensant els interessos d’uns pocs per sobre dels drets de tants. Perquè és absurd que hi hagin edificis buits i projectes sense espais”. Un cop llegit el manifest a l’Ajuntament i enganxada a la paret de l’edifici, la pancarta que els ha acompanyat durant tota la manifestació, s’ha celebrat una assemblea per tal de decidir les passes que seguiran a partir d’ara.  

Tal com van explicar el passat cap de setmana en una assemblea oberta, malgrat el judici, continuaran defensant el projecte perquè asseguren que es tracta d’un espai comú defensat de manera col·lectiva i no per un grup de persones. 

Notícies relacionades