Joves

Un treball sobre cuina molecular guanya el premi Manuel Vázquez Montalbán

El Memorial Manuel Vázquez Montalbán entrega un primer premi i quatre accèssits mentre el premi Joan Auladell als treballs de caire local ha quedat desert. També s’ha presentat l’edició dels guanyadors de l’any passat.

Reflexions artístiques sobre la ciutat, de l’escola al Maristany

Tres obres creades per 90 alumnes de l’escola Avenç estaran exposades fins dilluns al centre d’art contemporani. Ha estat un treball realitzat en el marc de l’assignatura de plàstica i que els ha permès reflexionar sobre les ciutats i l’urbanisme.

Jaume Claret: "Volem portar endavant una petita revolució cinematogràfica"

Entrevistem els membres de l’associació JoCine perquè ens expliquin en què consisteix el projecte dedicat als joves aficionats al cinema. Una associació sense ànim de lucre que ha nascut per fomentar la col·laboració entre els joves, perquè puguin portar a terme els seus projectes personals.

La Xesca ocupa el Banc Sabadell per exigir que retirin la denúncia

El col·lectiu de joves ha ocupat la sucursal del Banc Sabadell de la plaça d'Octavià per demanar que es retiri la denúncia que Solvia, immobiliària del banc, ha interposat contra La Xesca per la seva ocupació. Aquest acte s'inclou dins de la nova campanya per visibilitzar la falta d'espais per als joves a la ciutat. 

La Xesca obre campanya per denunciar l'absurd

El casal de joves La Xesca vol trencar amb “l'absurd sistema capitalista” que provoca que hi hagi immobles de bancs buits i per això posa en marxa la campanya Ni espais buits ni projectes sense espai: okupem l'absurd!. La roda de premsa ha estat interrompuda per l'arribada d'una notificació de l'Ajuntament.

Pàgines

Subscribe to Joves