Galetes nadalenques

Una proposta de Nuni de Cuinetes

Les festes de Nadal ja les tenim aquí! Quin temps més bonic, passejar pels carrers il·luminats, triar les figures del pessebre a la fira de Santa Llúcia, engalanar l’arbre de Nadal, fer les postals de Nadal, anar a veure els Pastorets al teatre, jugar al Quinto, preparar la carta els Reis… i què me’n dieu dels torrons, neules i tortells?!

I sabeu què? Una manera divertida de fer una postal de Nadal és acompanyar-la d’una galeta nadalenca! Ja veureu que content es posarà qui la rebi! O també ens poden anar la mar de bé per deixar-ne en un platet la nit de reis! Segur que els Reis estaran encantats de menjar-les en una nit de tanta feina! Voleu saber com fer-les? Som-hi!

INGREDIENTS (per a 1 quilo de massa):

250 g de mantega pomada

200 g de sucre

1 ou mida L

500-550 g de farina normal (fluixa)

Aromes: vainilla, llimona, taronja, xocolata, … la que més ens agradi.

Lacasitos

ELABORACIÓ:

Abans de començar… Anirà de perles si disposeu d’un robot de cuina que amassi tipus Kitchen Aid. Haurem de pastar amb l’accessori del tirabuixó o pala, mai les varetes de muntar. Si no disposeu de robot, no patiu! Ho podeu fer perfectament igual a mà, però us caldrà més paciència i fareu braços (us estalviareu el gimnàs pares!).

Un cop cuites les deixem refredar damunt una reixeta. Bon profit!! 

Notícies relacionades