Infància

Més de 70 professors es formen en assetjament escolar a petició del Consell d’Infants

La regidora d’Educació explica que s’han fet activitats relacionades amb totes les propostes fetes per l’òrgan durant el curs passat. Enguany els nens hauran de fer propostes per augmentar el reciclatge a la ciutat.

Carme Serradell: “El permís postpart ha de ser de més de quatre mesos”

La santcugatenca i expediatra és autora del llibre Ningú li havia dit que seria ell qui pagaria la hipoteca, on reflexiona sobre les situacions en què no es respecta la dignitat dels nens des de la salut i la vida social.

Miki Rueda: “Les escoles estan començant a fer el que a l’esplai portem 40 anys fent"

Entrevistem a Miki Rueda, membre de l’Equip General del Sector Vallès d’Esplac, que fa una valoració de la trobada, més gran, realitzada fins ara pels esplais vallesencs i que formen part de l’entitat i ens explica la importància d’anar a l’esplai.

Les escoles Pi d'en Xandri i Collserola estalvien 22.084€ en accions per reduir el consum

El programa Euronet 50/50 ha permès deixar d'emetre 65 tones de diòxid de carboni. Ara els centres podran aprofitar els diners estalviats per fer actuacions a les instal·lacions, moltes d'elles buscant més eficiència.

Els infants demanen més recursos als centres educatius per prevenir l’assetjament escolar

El Consell d’Infants planteja formacions i atencions que permetin conscienciar i detectar casos de violència entre companys a temps. Són conclusions que han tret després d’un curs de treball i tallers sobre el bullying.

La Batuescola omple de ritme i percussió els carrers de la ciutat

La 4ª Festa de la percussió se celebrava aquest diumenge 29 de maig al centre de la ciutat amb una cercavila que començava a la Plaça Pep Ventura i finalitzava a la plaça del Monestir on cada un dels grups feia una petita demostració de percussió.

Els Reis d'Orient també passen per Sant Cugat

Les imatges més boniques del Tino Rubio de la cavalcada d'ahir. Des de com es preparava la cavalcada fins alguna imatge del principi, la il·lusió de la canalla, imatges d'alguna carrossa d'entitats i els Reis d'Orient recollint cartes al final d'una tarda-nit que de ben segur recordaran fins l'any que vé.

Pàgines

Subscribe to Infància