Publicitat

Un cap de setmana amb escultures, llibres i molta marxa

Aquest cap de setmana ens deixa moltes imatges però l'especial mirada del Tino ens porta avui un recull d'imatges de l'exposició que podreu fruir davant el Teatre Auditori i la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Una exposició d'escultures de Frederic Gómez Cardellà, escultor santcugatenc, que relaciona l'escultura amb l'arquitectura urbana amb un desplegament espacial i volumètric. Les obres són d'escala natural i representen el temps, personatges i la força dels seus materials com la pedra, la fusta i el ferro.  Es podrà veure fins el 19 de juny.

També ha recollit la Taula d'escriptors que cada any organitza unes setmanes abans de Sant Jordi el mitjà local TOT Sant Cugat, en la que convida a autors santcugatencs a presentar els seus llibres, està a prop del públic i signar les seves obres, amb la col·laboració d'alguna llibreria.

Finalment, us oferim un extens reportatge de la cita indiscutible dels nens i nenes del cap de setmana: la 58ena Marxa Infantil de la Regularitat. Organitzada pel Club Muntanyenc. En la secció d'esports podeu llegir la crònica de la Patrícia Cirera. Hi van participar 2.600 infants i més de 200 voluntaris. 

Esperem que fruïu de les imatges del Tino Rubio