Gent

Jaime Guillermo Domínguez: “Els maies són portadors de bones notícies per a Catalunya”

Aquest sociòleg maia i veí de La Floresta explica com des del 2012 estem en un nou ordre del caos, la desfeta de tot un sistema mil·lenari que ens porta a una nova època, el temps dels pobles, assegura.

Sant Cugat, el cinquè municipi català que esdevé Ciutat Europea de l’Esport

Seguint l’estel de Lleida, Castelldefels, Badalona i Mollet, la ciutat s’omplirà de més de 200 activitats esportives durant el 2018. Molts actes estan per determinar però es comencen a tancar per a un any en què l’activitat esportiva serà protagonista.

Carme Serradell: “El permís postpart ha de ser de més de quatre mesos”

La santcugatenca i expediatra és autora del llibre Ningú li havia dit que seria ell qui pagaria la hipoteca, on reflexiona sobre les situacions en què no es respecta la dignitat dels nens des de la salut i la vida social.

Sant Cugat acull una reivindicació dels drets humans al món en plena crisi catalana

El Celler Modernista ha acollit la cloenda de la V edició de Ciutats Defensores dels Drets Humans, amb la participació d’activistes de tot el món que han quedat copsats per la brutalitat policial contra el referèndum.

S’organitzen activitats de suport mutu per l’efecte psicològic de les càrregues policials

Es manté la organització després de la vaga general per afrontar els esdeveniments que poden arribar durant els propers dies. A l’assemblea s’ha debatut sobre si cal denunciar els cossos de seguretat espanyols per danys psicològics.

Pàgines

Subscribe to Gent