Arrenca la Festa Major de La Floresta amb un pregó de caràcter reivindicatiu

Fotografies: Anna Poquet

La Festa Major de La Floresta ha arrencat aquest divendres 15 de juliol amb la passejada de la cucafera, de l’escola de la Floresta i l’entrega del premi a Maria Martínez, guanyadora del concurs pel dibuix del llibret amb el programa de les diferents activitats que es realitzaran durant els 9 dies de festa.

Diferents entitats i associacions florestanes, així com polítics i persones que sense cap vinculació a cap col·lectiu volien gaudir de la festa van acudir a la Plaça Miquel Ros per tal d’escoltar el pregó que donava l’inici a la Festa Major de La Floresta.  

Mercè Conesa en el seu discurs va aprofitar per recordar les víctimes de l’atemptat de Niça i va agrair la participació de totes les entitats que fan possible la Festa Major de La Floresta, “un barri amb identitat i personalitat pròpies que lluita cada dia per tenir el seu propi paper dins la ciutat de Sant Cugat”.

Membres del Col·lectiu de la Gent Gran van estar els encarregats de pronunciar un pregó amb caràcter reivindicatiu en el qual els pregoners van aprofitar per demanar millores a La Floresta. Que l’autobús arribi al Centre Sanitari o l’ascensor de l’estació de ferrocarrils, que només hi ha a l’andana dels que arriben de Barcelona són algunes de les reclamacions que han recordat els pregoners.

Durant els 9 dies que dura la Festa Major de La Floresta, es podrà participar en activitats tan emblemàtiques com les III Olimpíades Bandarres, la Nit Jove, la XXIV Trobada de Paelleres i Paellers o una obra de teatre  de la nova companyia de teatre, la Global. Pots trobar totes les activitats a l'agenda d’elCugatenc.

Notícies relacionades